Max Players Problem

hey i got a problem here with some proof info. i started my dedicated server today and checked all of the settings and it was ok. i set the max players to 30. and then when the GUI comes up the max players is only 0/4 ? wtf? heres some screens

heres my server.cfg


"ServerSettings"
{
	"hostname"				"Build Everything [Wire:PHX3:ULX]SmArT TooLs"
      "rcon_password" 			"francisrule" 
	"sv_lan"				"0"
	"sv_maxplayers"				"30"
// Sandbox server settings
	"sbox_godmode"			"1"
	"sbox_plpldamage"			"0"  // set this to 1 to disable player vs player damage.
	"sbox_playergod"			"1"
	"sbox_noclip"			"1"
     
// Sandbox limits
	"sbox_maxprops"			"2000"
	"sbox_maxragdolls"		"999"
	"sbox_maxnpcs"			"0"
	"sbox_maxballoons"		"999"
	"sbox_maxeffects"			"999"
	"sbox_maxdynamite"		"999"
	"sbox_maxlamps"			"999"
	"sbox_maxthrusters"		"999"
	"sbox_maxwheels"			"999"
	"sbox_maxhoverballs"		"999"
	"sbox_maxvehicles"		"999"
	"sbox_maxbuttons"			"999"
	"sbox_maxsents"			"999"
	"sbox_maxemitters"		"999"
	"sbox_maxspawners"		"999"
	"sbox_maxturrets"			"999"


// Sandbox WIRE limits
// If you are not running wire addon, remove this entire section.
	"sbox_maxwire_wheels"			"999"
	"sbox_maxwire_waypoints"		"999"
	"sbox_maxwire_values"			"999"
	"sbox_maxwire_twoway_radioes"		"999"
	"sbox_maxwire_turret"			"999"
	"sbox_maxwire_thrusters"		"999"
	"sbox_maxwire_target_finders"		"999"
	"sbox_maxwire_speedometers"		"999"
	"sbox_maxwire_emitters"			"999"
	"sbox_maxwire_simple_explosive"	"999"
	"sbox_maxwire_sensors"			"999"
	"sbox_maxwire_screens"			"999"
	"sbox_maxwire_relays"			"999"
	"sbox_maxwire_rangers"			"999"
	"sbox_maxwire_radioes"			"999"
	"sbox_maxwire_sockets"			"999"
	"sbox_maxwire_plugs"			"999"
	"sbox_maxwire_pixels"			"999"
	"sbox_maxwire_panels"			"999"
	"sbox_maxwire_outputs"			"999"
	"sbox_maxwire_oscilloscopes"		"999"
	"sbox_maxwire_locators"			"999"
	"sbox_maxwire_lights"			"999"
	"sbox_maxwire_inputs"			"999"
	"sbox_maxwire_indicators"		"999"
	"sbox_maxwire_hoverballs"		"999"
	"sbox_maxwire_gyroscopes"		"999"
	"sbox_maxwire_gpss"			"999"
	"sbox_maxwire_gate_trigs"		"999"
	"sbox_maxwire_gate_times"		"999"
	"sbox_maxwire_gate_selections"	"999"
	"sbox_maxwire_gate_memorys"		"999"
	"sbox_maxwire_gate_logics"		"999"
	"sbox_maxwire_gate_comparisons"	"999"
	"sbox_maxwire_gates"			"999"
	"sbox_maxwire_explosive"		"999"
	"sbox_maxwire_dual_inputs"		"999"
	"sbox_maxwire_detonators"		"999"
	"sbox_maxwire_buttons"			"999"
	"sbox_maxwire_adv_inputs"		"999" 
  
	"ulx addForcedDownload "sound/buildeverything.wav" 1"

}

http://tjbp.net/upload/proof 2.png

http://tjbp.net/upload/proof 1.png

MY ADDONS FOLDER

http://tjbp.net/upload/proof 3.png

[editline]09:11PM[/editline]

anyone?

btw you should blurr out ur rcon pass or change it after

oops, didnt notice that haha, tnx i’ll just make a new one

Just making sure ur server doesn’t get Haxxor’s and Mr. Hax comes and end of that story

Don’t use GUI

… ahhm thank you!! it worked !!!