Mulitple-Textured Model Errors (.QC Included)

Right now, I’m trying to port the Rocket ZX from SF Rush: 2049. I have the model compiled, scaled correctly, etc.
All of the textures are something random due to the ripping from the game, i.e. D6B6397_c.vtf.
However, in the model viewer, everything still shows up as missing texture.
I checked to make sure all of the .vtfs/vmts are in the right folder, and they are.
But it still shows up checkered.
Here’s my .qc if this helps…


$modelname	"props_lilrobot\RocketZX.mdl"
$body mybody	"Rocket ZX.smd"
$staticprop
$surfaceprop	combine_metal
$cdmaterials	"models\props_lilrobot"

$sequence idle	"Rocket ZX.smd" loop fps 15

$collisionmodel	"Rocket ZX collision.smd" { $concave }


And a random VMT.


"LightmappedGeneric"
{
	$basetexture models\props_lilrobot\33CC461F_c
	$surfaceprop gravel
}

So does anyone know why this is happening?
Here’s the RAR.
http://www.mediafire.com/?idtu8nm7shlc9jv

“LightmappedGeneric” to “VertexLitGeneric”
That’s the only issue I see.

I changed the currently available .vmts into VertexLitGeneric, and opened up the model in modelviewer after putting the .vmts in the right folder.
It still shows up checkered.
Does the .vmt need anything else?

Double toast for some information that may help.

That’s a list of some of the .bmps before converted directly to .vtfs.
The names are kept the same when converted to .vtfs, along with the current .vmts, were put in C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\lilrobot\portal\portal\materials\models\props_lilrobot
This could help.