My gmod server

Hello,

this is my final problem (I think):
players can’t join my server, even though my ports are open, and my sv_lan is set to 0.

So anyone know how to fix this?

all suggestions appreciated.

FIRST off. What admin mod are you using.

What users.lua…

twas users.txt, and this is what’s in it":

“Users”
{
//
// This is your users file
//
// You can use this file to add people as admins on your server
// Add them to the relevant section
//
// If you’re a Lua coder you can add your own sections and use them
// in your script by doing pl:IsUserGroup( “admin” ) etc
//

“superadmin”
{
“[S.A.G.S.]Entharion” “STEAM_0:1:11688832”

}

“admin”
{
//“garry” “STEAM_0:1:7099”
}

}

sorry about that, I use ASSmod

Yeah I have the same problem. Are you buying a server?

no, I’m hosting one myself on my 2nd pc.

OK, in the users.txt set yourself to admin and superadmin. Double check your steam id and make sure its right. And find a guide to host a dedicated server if you haven’t already.

I followed this http://wiki.garrysmod.com/?title=Dedicated_Server_Setup tutorial, it runs and everything, it’s just that I don’t have admin rights, and I’m missing HL2EP2 animations, models, sounds… even though I added the content with cgfscape and it’s positively loaded in the server console.

and oh, no players can join…

No if you guys look on the forum page for assmod it’s clearly stated that you have to go into rcon and say some special command im not sure what it is though

where’s that thread exactly? :stuck_out_tongue:

The Assmod thread in addon releases. It even says it in the readme.

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=412591

Thanks, got it fixed :smiley: