Need help please.

All my files are loaded correctly but I’m getting this error.

L 11/26/2016 - 01:04:02: “mp_allowNPCs” = “1”
PREP OK
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/de_tides/tides_flag_a.mdl)
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/cs_office/ladder1.mdl)
L 11/26/2016 - 01:04:06: Started map “rp_paralake_city_v3” (CRC “319965c8c430a019641c7034d8534ab1”)
L 11/26/2016 - 01:04:09: Lua Error: [AddCSLuaFile] Couldn’t find ‘base/gamemode/cl_init.lua’ (<nowhere>)

[AddCSLuaFile] Couldn’t find ‘base/gamemode/cl_init.lua’ (<nowhere>)
L 11/26/2016 - 01:04:09: Lua Error: Couldn’t include file ‘base/gamemode/init.lua’ (File not found) (<nowhere>)

Couldn’t include file ‘base/gamemode/init.lua’ (File not found) (<nowhere>)
L 11/26/2016 - 01:04:09: Lua Error: Couldn’t Load Init Script: ‘base/gamemode/init.lua’

Couldn’t Load Init Script: ‘base/gamemode/init.lua’
Particles: Missing ‘particles/impact_fx_fas.pcf’
L 11/26/2016 - 01:04:10: Lua Error: Couldn’t include file ‘includes/modules/tmysql4.lua’ (File not found) (<nowhere>)

Couldn’t include file ‘includes/modules/tmysql4.lua’ (File not found) (<nowhere>)
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|| ||
|| Loading Prometheus ||
|| ||
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|| ||
|| MySQLoo 8.1 r001 loaded ||
|| ||
|| loaded succesfully ||
|| ||
||||||||||||||||||||||||||||||||||
///////////////////////////////
// Ulysses Library //
///////////////////////////////
// Loading… //
// shared/defines.lua //
// shared/misc.lua //
// shared/util.lua //
// shared/hook.lua //
// shared/table.lua //
// shared/player.lua //
// server/player.lua //
// shared/messages.lua //
// shared/commands.lua //
// server/concommand.lua //
// server/util.lua //
// shared/sh_ucl.lua //
// server/ucl.lua //
// server/phys.lua //
// server/player_ext.lua //
// server/entity_ext.lua //
// shared/plugin.lua //
// shared/cami_global.lua //
// shared/cami_ulib.lua //
// Load Complete! //
///////////////////////////////
[ULIB] Loading SHARED module: ulx_init.lua
///////////////////////////////
// ULX Admin Mod //
///////////////////////////////
// Loading… //
// sh_defines.lua //
// lib.lua //
// base.lua //
// sh_base.lua //
// log.lua //
// MODULE: slots.lua //
// MODULE: uteam.lua //
// MODULE: votemap.lua //
// MODULE: xgui_server.lua //
///////////////////////////////
// ULX GUI – by Stickly Man //
///////////////////////////////
// Adding Main Modules… //
// bans.lua //
// commands.lua //
// groups.lua //
// maps.lua //
// settings.lua //
// Adding Setting Modules… //
// client.lua //
// server.lua //
// Adding Gamemode Modules… //
// sandbox.lua //
// Loading Server Modules… //
// sv_bans.lua //
// sv_groups.lua //
// sv_maps.lua //
// sv_sandbox.lua //
// sv_settings.lua //
// XGUI modules added! //
///////////////////////////////
// MODULE: chat.lua //
// MODULE: fun.lua //
// MODULE: menus.lua //
// MODULE: rcon.lua //
// MODULE: teleport.lua //
// MODULE: user.lua //
// MODULE: userhelp.lua //
// MODULE: util.lua //
// MODULE: vote.lua //
// end.lua //
// Load Complete! //
///////////////////////////////
VCMod: instalation complete, preparing to load data.
VCMod: addons found: VCMod ELS, VCMod Main.
Error loading gamemode: info.Valid [sandbox]
Could not find steamerrorreporter binary. Any minidumps will be uploaded in-processError loading gamemode: info.Valid [sandbox]

L 11/26/2016 - 01:04:11: Engine error: Error loading gamemode: info.Valid [sandbox]

Couldn’t change active gamemode - ‘IdentityLife’ not found

Sounds like you installed your gamemode incorrectly