Need help please!

Well i have been playing GMod for quite awhile and i love it. But recently theres been a problem with my NPCS Models Playermodel Props ETC. The texture is all messed up! i tried reinstallation deleting steam ect but nothing works! Please help!

                                       file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/Steam/steamapps/austind499/garrysmod/garrysmod/screenshots/gm_construct0033.jpg

file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/Steam/steamapps/austind499/garrysmod/garrysmod/screenshots/gm_construct0037.jpg

file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/Steam/steamapps/austind499/garrysmod/garrysmod/screenshots/gm_construct0036.jpg

upload the photos.

and what do you mean by “Messed up”

I see you’re not very computer smart… Also, deleting steam definitely won’t help.

You need to upload the images to a image hosting website, such as this

We cannot see your computer files by posting us their location, upload them onto a webserver such as imageshack.us, and link us to the website it gives you.

Not that im not computer smart just new. never posted on forums. :stuck_out_tongue:

[editline]2nd February 2011[/editline]

Device does not support 1x32 FP render target format.

RaiseException() Address = 0x759bb727 (filename not found) [in C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll]
CxxThrowException() Address = 0x73a98e89 (filename not found) [in C:\Windows\WinSxS\x86_microsoft.vc80.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.4927_none_d08a205e442db5b5\MSVCR80.dll]
Address = 0xc363f1 (filename not found) [in c:\program files (x86)\steam\steamapps\common\america’s army 3\Binaries\AA3Game.exe]
Address = 0xe0fb8308 (filename not found)

[editline]2nd February 2011[/editline]

<a href=“http://tinypic.com?ref=1zd6rg4” target="_blank"><img src=“http://i55.tinypic.com/1zd6rg4.jpg” border=“0” alt=“Image and video hosting by TinyPic”></a>

[editline]2nd February 2011[/editline]

[editline]2nd February 2011[/editline]

my models look like this. for everything. please help!

[editline]2nd February 2011[/editline]

the models are like that in DoD: S,CSS,and HL2: DM

System Specs (Use Speccy)

It’s not a really big picture you know?

[editline]3rd February 2011[/editline]

[editline]3rd February 2011[/editline]

[editline]3rd February 2011[/editline]

Ok everythings like this. Im in full blown panic because i just sold my laptop that has a working gmod. this is my last hope for playing my favorite PC game. If any of you could help it would be greatly appreciated!


If he’s not with you,And he’s Not with us…Then who’s He With?

System. Specs. (http://www.piriform.com/speccy)

It didnt help.

It wasn’t supposed to solve your problem, I want to know what your system specifics are. Like your Processor, Memory, Video Card, etc are so I can further assess your situation.

o

[editline]4th February 2011[/editline]

Operating System
MS Windows 7 Home Premium 64-bit
CPU
Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz 40 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
6.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18)
Motherboard
PEGATRON CORPORATION Benicia (CPU 1)
Graphics
HP f2105 (1280x720@60Hz)
Intel® G33/G31 Express Chipset Family
Hard Drives
625GB Western Digital WDC WD6400AAKS-65A7B2 (RAID) 34 °C
Optical Drives
HL-DT-ST DVD-RAM GH40L
Audio
Realtek High Definition Audio

It’s ether
A: Your using an Intel Graphics Card (Which is not meant for gaming)
B: Graphic Card is dieing.

Intel® G33/G31 Express Chipset Family is the source of the problem

There is a possible solution:

In Steam Library right click on Garry’s Mod -> Properties -> Set Launch Options… and add



-dxlevel 81


THANK YOU DATMEG!!! solved my problem!!!

thanks DatMeg. Your a lifesaver. Just not fruity. XD