OH FUCK crash my game when i enter my server help!!!

It just crash it when i enter my server

i deleted all the things i added to addons on the last month lol

I changed to base gamemode

Nothing its keep happens

And… how i fixing that cRAP!

Most of the time this is with something rendering before it should be rendered, can you paste any clientside code you have added?

I’m swear lol

i added some addon

and it started to crash

i deleted it

and now it keep crashing…

Is there anything important on the server? You could always just backup files and do a fresh install.

I did!

i did backup and reinsall the server

Then i added that addon back and now it crashing again

But i mean i really need this addon (it’s pointMOD addon)

=\

Edit:

I mean all the gamemode i did is all near the pointmod

I can’t just delete this addon thats like delete one week of work…

Can you get me a link to the addon, I can check over it and see what’s up.

http://www.facepunch.com/showthread.php?933261-PointMod-Earn-points-and-buy-items-with-them!

** Thanks you for your help! **

Eww he’s using datastream, that might be it.

What i should do then lol

I should add/delete something to let it work

im kinda new on this :S

Well, if it’s crashing the server, you either can go in and try to fuck around with it and change it, or you can rebuild it.

But you dont understand it worked great yesterday

Now it just started do that :S

What’s the last thing you edited?

i added Hats pack and RadioMOD lol :S

Try removing RadioMOD. If it does not work remove hats too.

that addon is baddly made, i mean it works and all but it can be better

init:
[lua]
AddCSLuaFile(“cl_init.lua”)
AddCSLuaFile(“shared.lua”)

–Clients shouldn’t download the custom radio sounds.

resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/1.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/2.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/3.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/4.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/5.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/6.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/7.mp3” )
resource.AddFile( “sound/radio_mod_sounds/radio/custom/8.mp3” )
resource.AddFile( “materials/vgui/entities/sent_Radio3.vtf” )
resource.AddFile( “materials/vgui/entities/sent_Radio3.vmt” )
resource.AddFile( “materials/models/radio_electro.vtf” )
resource.AddFile( “materials/models/radio_electro.vmt” )
include(‘shared.lua’)

–Radio music
ENT.RadioSong1 = NULL
ENT.RadioSong2 = NULL
ENT.RadioSong3 = NULL
ENT.RadioSong4 = NULL
ENT.RadioSong5 = NULL
ENT.RadioSong6 = NULL
ENT.RadioSong7 = NULL
ENT.RadioSong8 = NULL

ENT.SongNr = 0
ENT.NxtDelay = CurTime()

function ENT:Initialize( )
self:SetModel( “models/props_lab/citizenradio.mdl” )
self:SetMaterial( “models/radio_electro” )
self:PhysicsInit( SOLID_VPHYSICS )
self:SetMoveType( MOVETYPE_VPHYSICS )
self:SetSolid( SOLID_VPHYSICS )
local phys = self:GetPhysicsObject()
if(phys:IsValid()) then phys:Wake() end

self.Engine = NULL

self.RadioSong1 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/1.mp3”)
self.RadioSong2 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/2.mp3”)
self.RadioSong3 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/3.mp3”)
self.RadioSong4 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/4.mp3”)
self.RadioSong5 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/5.mp3”)
self.RadioSong6 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/6.mp3”)
self.RadioSong7 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/7.mp3”)
self.RadioSong8 = CreateSound(self.Entity,“Radio_Mod_Sounds/Radio/custom/8.mp3”)

end

function ENT:Think()

if self.Entity:WaterLevel() > 0 then

	local effectdata = EffectData()
	effectdata:SetOrigin( self.Entity:GetPos())
	effectdata:SetStart(Vector(0,0,2)) 
	util.Effect( "PropellerBubbles", effectdata )

end

if self.SongNr == 0 then
self.RadioSong1:Stop()
self.RadioSong2:Stop()
self.RadioSong3:Stop()
self.RadioSong4:Stop()
self.RadioSong5:Stop()
self.RadioSong6:Stop()
self.RadioSong7:Stop()
self.RadioSong8:Stop()

end

if self.SongNr == 1 then
self.RadioSong1:Play()
end

if self.SongNr == 2 then
self.RadioSong1:Stop()
self.RadioSong2:Play()
end

if self.SongNr == 3 then
self.RadioSong2:Stop()
self.RadioSong3:Play()
end

if self.SongNr == 4 then
self.RadioSong3:Stop()
self.RadioSong4:Play()
end

if self.SongNr == 5 then
self.RadioSong4:Stop()
self.RadioSong5:Play()
end

if self.SongNr == 6 then
self.RadioSong5:Stop()
self.RadioSong6:Play()
end

if self.SongNr == 7 then
self.RadioSong6:Stop()
self.RadioSong7:Play()
end

if self.SongNr == 8 then
self.RadioSong7:Stop()
self.RadioSong8:Play()
end

end

function ENT:OnRemove()
self.RadioSong1:Stop()
self.RadioSong2:Stop()
self.RadioSong3:Stop()
self.RadioSong4:Stop()
self.RadioSong5:Stop()
self.RadioSong6:Stop()
self.RadioSong7:Stop()
self.RadioSong8:Stop()
end

[/lua]
cl_init
[lua]
ENT.Spawnable = true
ENT.AdminSpawnable = true

include(‘shared.lua’)

function ENT:Initialize()
end

function ENT:Think()
end

function ENT:OnRestore()
end

[/lua]
shared:
[lua]

ENT.Base = “base_anim”
ENT.Type = “anim”

ENT.PrintName = “RadioMod Radio”
ENT.Author = “Prophet”
ENT.Category = “RadioMod”
ENT.Contact = “”
ENT.Purpose = “Make sounds”
ENT.Instructions = “”

ENT.Spawnable = false
ENT.AdminSpawnable = false

[/lua]

What wrong here

And i have some command doing ents.Create(“sent_Radio3”)

I deleted the tool and the autorun of this RadioMOD cause i dont want the menu or the tool :S

p.s its working for me now but my friends gets alot of crashes

EDIT: Now it’s not working to me too idk why o.O

[editline]18th October 2010[/editline]

But thats the only normal radio addon i found lol

Help me d:

It crash when im adding w/e to addons -_-