Oxim plugin stops working when you translate message.

Hi,

I’ve got a problem with Oxim on my server, I need to translate all messages to set them on my server’s language which is French. The problem is whenever I try to do it the plugin stops working.

I went to Oxide Forum but they told me to run the lua file on a json validator, which I’ve done. But after that I don’t know how to fix it.

This is part of my log file :


Loading Oxmin...
ERROR: Lua error (oxmin:): [string "C:\TCAFiles\Users\ElZ\10715\save\oxide\plugin..."]:61: attempt to index field 'Data' (a nil value)
ERROR:   at NLua.Lua.ThrowExceptionFromError (Int32 oldTop) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args, System.Type[] returnTypes) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.LuaFunction.Call (System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Oxide.Main.CallPlugin (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
ERROR: Lua error (oxmin:): [string "C:\TCAFiles\Users\ElZ\10715\save\oxide\plugin..."]:315: attempt to index field 'Data' (a nil value)
ERROR:   at NLua.Lua.ThrowExceptionFromError (Int32 oldTop) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args, System.Type[] returnTypes) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.LuaFunction.Call (System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Oxide.Main.CallPlugin (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
"krocebow" est connecté. SteamID 'STEAM_0:0:62668981'
ERROR: Lua error (oxmin:): [string "C:\TCAFiles\Users\ElZ\10715\save\oxide\plugin..."]:315: attempt to index field 'Data' (a nil value)
ERROR:   at NLua.Lua.ThrowExceptionFromError (Int32 oldTop) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args, System.Type[] returnTypes) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.LuaFunction.Call (System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Oxide.Main.CallPlugin (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
[19-1-2014 4:36:02][CHAT] krocebow: /bhelp
[19-1-2014 4:36:10][CHAT] krocebow: /ehelp
ERROR: Lua error (oxmin:): [string "C:\TCAFiles\Users\ElZ\10715\save\oxide\plugin..."]:298: attempt to index field 'Config' (a nil value)
ERROR:   at NLua.Lua.ThrowExceptionFromError (Int32 oldTop) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args, System.Type[] returnTypes) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.Lua.CallFunction (System.Object function, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at NLua.LuaFunction.Call (System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at Oxide.Main.CallPlugin (System.String name, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0

And this is the file: http://pastebin.com/c4usqzBD

Can you check if your oxidecore.lua is in the plugins folder?

You should be editing your french translates into the config file (cfg_oxmin.txt), not the Lua file itself.