PlayerModel Gone wrong Need help.

Before you say something,i want to make it clear that the weights are fine :frowning:
It’s something else. Please help comrades !
http://img204.imageshack.us/img204/2758/img12022011000905.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img820.imageshack.us/img820/6773/img12022011000406.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img220.imageshack.us/img220/7905/img12022011001240.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img593.imageshack.us/img593/4169/img12022011001253.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img607.imageshack.us/img607/1624/img12022011001414.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img822.imageshack.us/img822/6278/img12022011002743.png

Uploaded with ImageShack.us
http://img844.imageshack.us/img844/562/img12022011001536.png

Uploaded with ImageShack.us

Looks like some vertices are either mis-assigned or are more likely not assigned to anything.

Did you accidentally add multiple ‘Editable Mesh’ modifiers to it while working on it? (If you’re using 3dsmax)

well it’s my first model…and i really don’t know what to do. :frowning:
i use XSI.
I rigged it…fixed the weights.And then i exported the SMD’s
Then i compiled the textures.
But when i tried to compile the ref.SMD i had a problem with the qc,so i gave the model to a friend but …here is the result. :frowning:

Okay i have look on it. Somehow xsi have exported allot of help bones out. very weird. So some of the help bone have take over some vertex. The weight have been weird and some bones have manage to get control of vertex long away from the bone. I have manage to fix most of it. But there are still some vertex that i haven’t manage to tame…

Okay i have now fix the weight problems. Ore almost. because the Hev suit is a stiff armour. The shoulder kinda fuck it up. So either see weird shoulder ore make the armour following the shoulder.

Thanks :smiley: !