Playermodel Wont show up? And steamcmd [ERROR]

Hello, I’ve been getting an error when the first person joins and it says “TTT Initializing convar settings…”, it appears in yellow and red.\

I WOULD LIKE TO MENTION Yes the model is Osama Bin Laden… One of my donators was willing to donate $20 for it and I had no problem… So no offense to anyone!


[Marshgray|2|STEAMID] Lua Error:

[ERROR] addons/osama bin laden player/lua/autorun/fs-osama-player.lua:13: invalid escape sequence near ‘"models’

  1. unknown - addons/osama bin laden player/lua/autorun/fs-osama-player.lua:0

[Marshgray|2|STEAMID] Lua Error:

[Error] addons/pointshop-master/lua/pointshop/items/playermodels/osama.lua:3: invalid escape sequence near ’ ‘models’

  1. unknown - addons/pointshop-master/lua/pointshop/items/playermodels/osama.lua:0

[Marshgray|2|STEAMID] Lua Error:
[POINTSHOP] Item missing name: playermodels/osama.lua

Here are the related files mentioned:
First Error (fs-osama-player.lua)


--[[

 Osama bin Laden Playermodel
 
 Model:			Kuma Games
 Port:			Ryan Here 
 Hex/Player: 	Jesse V-92

 
]]

if (SERVER) then 
player_manager.AddValidModel( "models\jessev92\player\misc\osamabl1.mdl" )
AddCSLuaFile( "Osama.lua" )
end


--// File Generated By Fox-Warrior's Resources Generator Version 2.05 \\--

if (SERVER) then
	resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.mdl" )
		resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.dx80.vtx" )
			resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.dx90.vtx" )
				resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.phy" 
					resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.sw.vtx" )
						resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.vvd" )
							resource.AddFile( "models/jessev92/player/misc/osamabl1.xbox.vtx" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/misc/osama/osama_bin_laden_face.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/misc/osama/osama_bin_laden_face.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/misc/osama/osama_bin_laden_sheet.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/misc/osama/osama_bin_laden_sheet.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/eyeball_l.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/eyeball_l.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/eyeball_r.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/eyeball_r.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/glint.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/glint.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/mouth.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/mouth.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/pupil_l.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/pupil_l.vtf" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/pupil_r.vmt" )
	resource.AddFile( "materials/jessev92/player/common/pupil_r.vtf" )
end

list.Set( "PlayerOptionsModel", "Osama Bin Laden", "models\jessev92\player\misc\osamabl1.mdl" )

local function AddPlayerModel( name, model )

    list.Set( "PlayerOptionsModel", name, model )
    player_manager.AddValidModel( name, model )
    
end



AddPlayerModel( "bin Laden", "models/jessev92/player/misc/osamabl1.mdl" )


Second Error (osama.lua)


ITEM.Name = 'Osama Bin Laden'
ITEM.Price = 50000
ITEM.Model = 'models\jessev92\player\misc\osamabl1.mdl'

function ITEM:OnEquip(ply, modifications)
	if not ply._OldModel then
		ply._OldModel = ply:GetModel()
	end
	
	timer.Simple(1, function() ply:SetModel(self.Model) end)
end

function ITEM:OnHolster(ply)
	if ply._OldModel then
		ply:SetModel(ply._OldModel)
	end
end

function ITEM:PlayerSetModel(ply)
	ply:SetModel(self.Model)
end


Third Error I dont really know why it says missing name, the name is filled out…

Anybody who can help me with this thank you very much!!!

Missing a bracket

http://5crat.ch/a/khtb

[editline]14th October 2014[/editline]


ITEM.Model = 'models\jessev92\player\misc\osamabl1.mdl'

These should be forward slashes

Thanks for reply!
I put it in and saved, and restarted; Didnt do anything, still same errors and I noticed when I joined the server (happened before, forgot to mention) it says “Something’s creating scrip errors” or something along the lines of that.

EDIT: From your edit I’m going to try it out and see if it works… Thanks!
EDIT#2: thanks so much!! I derp sometimes haha!