Problem with Using PAC 2

Since I replaced My server srcds folder, It Seems to be not worked.

I really need some help, Here is example my script

[lua]

if SERVER then
AddCSLuaFile( “shared.lua” )
end

SWEP.HoldType = “pistol”

if CLIENT then
SWEP.PrintName = “USP”
SWEP.Slot = 1

SWEP.ViewModelFOV = 70
SWEP.ViewModelFlip = true

SWEP.Icon = “VGUI/ttt/icon_usp”
end

SWEP.Kind = WEAPON_PISTOL
SWEP.WeaponID = AMMO_USP

SWEP.Base = “weapon_tttbase”
SWEP.Primary.Recoil = 2
SWEP.Primary.Damage = 15
SWEP.Primary.Delay = 0.001
SWEP.Primary.Cone = 0.02
SWEP.Primary.ClipSize = 15
SWEP.Primary.Automatic = false
SWEP.Primary.DefaultClip = 15
SWEP.Primary.ClipMax = 30
SWEP.Primary.Ammo = “Pistol”
SWEP.AutoSpawnable = true
SWEP.AmmoEnt = “item_ammo_pistol_ttt”

SWEP.ViewModel = “models/weapons/v_pist_usp.mdl”
SWEP.WorldModel = “models/weapons/U_SPdels/w_pistol.mdl”

SWEP.Primary.Sound = Sound( “Weapon_usp.Single” )
SWEP.IronSightsPos = Vector (4.4489, -3.8323, 2.7555)
SWEP.IronSightsAng = Vector (0, 0, 0)

SWEP.WElements = {
[“some_unique_name”] = { type = “Model”, model = “models/weapons/U_SPdels/w_pistol.mdl”,
bone = “ValveBiped.Bip01_R_Hand”,
rel = “”, pos = Vector(3.243, 0.268, 0.555),
angle = Angle(79.474, -3.188, 180),
size = Vector(0.587, 0.587, 0.587),
color = Color(255, 255, 255, 255),
surpresslightning = false,
material = “”,
skin = 0,
bodygroup = {} }
}

SWEP.HeadshotMultiplier = 1.75

if SERVER then

resource.AddFile(“materials/VGUI/ttt/icon_usp.vmt”)
end

[/lua]

What should i do…?

Define “not worked”.

What doesn’t work?
Any errors from the server/client console?

There was no errors… And I typed the SWEP.WElements scripts, but not works, Not appears at model.

[editline]3rd August 2011[/editline]

http://imageflock.com/img/1312338217.png

And my mistake, That is not PAC 2 , it’s http://www.facepunch.com/threads/1032378-SWEP-Construction-Kit-developer-tool-for-modifying-viewmodels-ironsights

help?

anyone?