q Menu Help

3/4 times when I open the q button I get this what shall I do? Also I have reinstalled and deleted all of my addons.

Looks graphical. PC specs?


System Information

Time of this report: 6/6/2010, 13:02:24
Machine name: HAILENS-PC
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100226-1909)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Compaq-Presario
System Model: KJ384AAR-ABA SR5410F
BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG
Processor: Intel® Pentium® Dual CPU E2160 @ 1.80GHz (2 CPUs), ~1.8GHz
Memory: 2048MB RAM
Available OS Memory: 2046MB RAM
Page File: 1595MB used, 2496MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.01.7600.16385 32bit Unicode


DxDiag Notes

  Display Tab 1: No problems found.
    Sound Tab 1: No problems found.
      Input Tab: No problems found.

DirectX Debug Levels

Direct3D: 0/4 (retail)
DirectDraw: 0/4 (retail)
DirectInput: 0/5 (retail)
DirectMusic: 0/5 (retail)
DirectPlay: 0/9 (retail)
DirectSound: 0/5 (retail)
DirectShow: 0/6 (retail)


Display Devices

      Card name: ATI Radeon HD 4600 Series 
   Manufacturer: ATI Technologies Inc.
      Chip type: ATI display adapter (0x9498)
       DAC type: Internal DAC(400MHz)
     Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_9498&SUBSYS_22691787&REV_00
 Display Memory: 1787 MB

Dedicated Memory: 1020 MB
Shared Memory: 767 MB
Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: DELL E173FP
Monitor Id: DELA00B
Native Mode: 1280 x 1024§ (60.020Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: atiumdag.dll,atidxx32.dll,atidxx64,atiumdva.cap,atiumd64,atiumd6a,atitmm64
Driver File Version: 8.14.0010.0678 (English)
Driver Version: 8.632.1.2000
DDI Version: 10.1
Driver Model: WDDM 1.1
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 8/18/2009 02:20:38, 3105280 bytes
WHQL Logo’d: Yes
WHQL Date Stamp:
Device Identifier: {D7B71EE2-D7D8-11CF-9176-6302A1C2C535}
Vendor ID: 0x1002

Have you tried updating your graphical drivers?

Wow, 4chan.

But, ontopic. Doesn’t pressing q again just remove it or does it permanently stay there?

What?

Does the derma just permanently become removed or does re-pressing Q bring it back up?

that is happening to me too and the menu is messed up too

I have updated them, Its only /ck/ :slight_smile: and it works sometimes when I look up.

Another dumb fuckwit on the Facepunch hates 4chan bandwagon

:bandwagon:

Even though FP is roughly an abortion of an unwanted pregnancy between SA and 4chan.

[editline]06:22PM[/editline]

Oh and OP, change skins, verify the game cache for gmod (right click game, go into properties, self explanatory from there), and reinstall gmod itself. If it ain’t fixed by then, post back. Btw, if you don’t wanna lose all your settings, files, and shit when you reinstall gmod, do a steam backup of it first so replacement is a breeze.

I verified and Reinstalled now it crashes everytime I open it.

huh. id rather have this “crappy menu”

Steam had to update everything is fixed now, thanks to everyone who helped.

Yea was about to say there was an update a few days ago that fucked up the cvar settings and made it crash every time it opened