Ridiculous Crash Log

I have tried everything. I’m running a 2013 mac with the latest processor, 750 gigs of hard drive, 8 gigs of ram, and no problems in any other game. I’ve tried reinstalling, deleting cache files, deleting all of my add ons, and that vgui script. I keep getting script errors and this is what the console says:

Error: Material “debug/debuglightmap” uses unknown shader “LightmappedGeneric_dx8”
Error: Material “debug/debugluxels” uses unknown shader “DebugLuxels”
Error: Material “___fillrate_0” uses unknown shader “FillRate”
Error: Material “___debugnormalmap_1” uses unknown shader “DebugNormalMap”
Error: Material “___debugdrawenvmapmask_2” uses unknown shader “DebugDrawEnvmapMask”
Error: Material “___debugdepth_3” uses unknown shader “DebugDepth”
Error: Material “___debugdepth_4” uses unknown shader “DebugDepth”
Initializing Awesomium…
Parent cvar in server.dll not allowed (props_break_max_pieces)
Lua JIT is DISABLED!
Unknown command “cl_thirdperson”
Unknown command “hud_showemptyweaponslots”
JOY_AXIS_X: mapped to Turn (absolute)
JOY_AXIS_Y: mapped to Look (absolute)
JOY_AXIS_Z: unmapped
JOY_AXIS_R: mapped to Forward (absolute)
JOY_AXIS_U: mapped to Side (absolute)
JOY_AXIS_V: unmapped
Advanced Joystick settings initialized
Unknown command “sv_backspeed”
Not playing a local game.

Console initialized.
PREP OK
Error: Material “___fillrate_0” uses unknown shader “FillRate”
Error: Material “___debugnormalmap_1” uses unknown shader “DebugNormalMap”
Error: Material “___debugdrawenvmapmask_2” uses unknown shader “DebugDrawEnvmapMask”
Error: Material “___debugdepth_3” uses unknown shader “DebugDepth”
Error: Material “___debugdepth_4” uses unknown shader “DebugDepth”
Error: Material “debug/debuglightmap” uses unknown shader “LightmappedGeneric_dx8”
Error: Material “debug/debugluxels” uses unknown shader “DebugLuxels”

 Uncaught ReferenceError: SetStatusChanged is not defined


```html
 Uncaught ReferenceError: SetStatusChanged is not defined
Error, bad server command lua_error_url ''
Lua JIT is DISABLED!
Couldn't include file 'entities/base_wire_entity/init.lua' (File not found) (@lua/entities/wac_hc_base/init.lua (line 3))
Couldn't include file 'entities/base_wire_entity/init.lua' (File not found) (@lua/entities/wac_hc_base_twin/init.lua (line 4))
Couldn't include file 'entities/base_wire_entity/init.lua' (File not found) (@lua/entities/wac_helicopter_base/init.lua (line 3))
Couldn't include file 'entities/base_wire_entity/init.lua' (File not found) (@lua/entities/wac_seat_connector/init.lua (line 5))
Unknown command "sv_tags"
Using map cycle file 'cfg/mapcycle_default.txt'.  ('cfg/mapcycle.txt' was not found.)
Error: Material "models/humans/female/pupil_r" uses unknown shader "Eyeball"
Error: Material "models/humans/female/pupil_l" uses unknown shader "Eyeball"
Nav File is wrong or something (1)
Garry's Mod

sandbox
gm_flatgrass
1
76561198082477690


```html
 Uncaught ReferenceError: SetStatusChanged is not defined
Attemped to precache unknown particle system "plate_green"!
Attemped to precache unknown particle system "generic_smoke"!
Requesting 3 lua files from the server
Warning: WorldTwoTextureBlend found on a non-displacement surface (material: gm_construct/flatgrass). This wastes perf for no benefit.


```html
 Uncaught ReferenceError: SetStatusChanged is not defined
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/bloomadd)
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/no_pixel_write)
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/lumcompare)
clientside lua startup!
Lua JIT is DISABLED!
Requesting texture value from var "$dummyvar" which is not a texture value (material: NULL material)

 ##### CTexture::LoadTextureBitsFromFile couldn't find materials/models/nirrti/bttf/delorean/delorean19_n.vtf

 ##### CTexture::LoadTextureBitsFromFile couldn't find materials/splayn/chevy66/tyre64a_norm.vtf
Error: Material "___fillrate_0" uses unknown shader "FillRate"
Error: Material "___debugnormalmap_1" uses unknown shader "DebugNormalMap"
Error: Material "___debugdrawenvmapmask_2" uses unknown shader "DebugDrawEnvmapMask"
Error: Material "___debugdepth_3" uses unknown shader "DebugDepth"
Error: Material "___debugdepth_4" uses unknown shader "DebugDepth"
Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
Error: Material "debug/debugluxels" uses unknown shader "DebugLuxels"
Error: Material "models/humans/female/pupil_r" uses unknown shader "Eyeball"
Error: Material "models/humans/female/pupil_l" uses unknown shader "Eyeball"
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/bloomadd)
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/no_pixel_write)
Requesting texture value from var "$basetexture" which is not a texture value (material: dev/lumcompare)

 ##### CTexture::LoadTextureBitsFromFile couldn't find materials/models/nirrti/bttf/delorean/delorean19_n.vtf

 ##### CTexture::LoadTextureBitsFromFile couldn't find materials/splayn/chevy66/tyre64a_norm.vtf
JOY_AXIS_X:  mapped to Turn (absolute)
JOY_AXIS_Y:  mapped to Look (absolute)
JOY_AXIS_Z:  unmapped
JOY_AXIS_R:  mapped to Forward (absolute)
JOY_AXIS_U:  mapped to Side (absolute)
JOY_AXIS_V:  unmapped
Advanced Joystick settings initialized
Redownloading all lightmaps
SoundEmitter:  removing map sound overrides [215 to remove, 0 to restore]
Dropped Sullyrows from server (Disconnect by user.)
] vgui_allowhtml 0
Unknown command "vgui_allowhtml"
 
Please help!



(User was banned for this post (“wrong section” - postal))


what’s the problem here? i don’t see anything unusual in the log

This is probably not the cause, but update wiremod