Sandbox gamemode broken for me

Hello. For some reason, the sandbox and fretta gamemodes have stopped working for me for both computers which I have garrysmod on.

They work fine on singleplayer and other servers (except for one server where sandbox fixed itself >.<), but when I create and join a multiplayer server which I host, they don’t work.

The fretta one just doesn’t do anything. I can’t move and no keys work.
I get:

http://img819.imageshack.us/img819/6858/frettaerror.jpg

But with the sandbox one, if weapons are disabled, I only spawn with the physgun, but if they are enabled, I spawn without the camera and tool gun.
Both times, the q menu doesn’t work.
I get these two errors:

http://img819.imageshack.us/img819/4738/sandboxerror.jpg

I have tried clearing the cache folder, and deleting some addons.
But the gamemodes were working fine before, even with the addons.

On the sandbox console, I get spammed with:

GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!

On the fretta:
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
Got Lua Message - but haven’t got usermessage.IncomingMessage function!Message was: ‘DSPacket’
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!

yeah i get spammed with all this dumb crap to on my server, im still working non stop to figure it out. if i do i’ll be back.

clean sweep your gmod and you should be good after you download it its probebly your addons

i’m using a dedicated server and get this stuff, and at the moment my dedicated server file has no addons folder