Serious gmod problem

For some unknown reason , Gmod has started to get fucked up.
Whenever I try to launch the game , The “Launching Garrysmod” box comes up , and the cancel button immediately greys out. Usually , you had to wait ~5 secs and then the box would grey out.
Then the loading box dissapears…


And nothing happens. No hl2.exe was launched.
HL2 runs fine , EP2 runs fine TF2 runs fine…

What could this be?


 BEFORE YOU POST IT IS NOT THE TF2 BUG , I KNOW BECAUSE I TRIED THE FIX AND IT STILL DOESN'T WORK 

Come on , does anybody know how to fix this?
Even garry?

reinstall

Deleted GCF and garrysmod folder , completely reinstalled ,STILL doesn’t work.

It could be my drivers , but:
I installed the most recent drivers 2 days ago.

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=772165 Fix is here

Doesn’t work.

Can you get to the main menu in Garrysmod?

No. It won’t even start

Oh ers35 yeh delete the sound/z.mp3 and the media file :slight_smile:

What

Bump. Because I want to play GMOD

i have the same problem and the fix wont work for me to :@

i just want to play gmod!!!

did you remove evrything?

cuz u prob havent experienced the true gmod, lol

@DARKPRECURSER
yeh 3 times

@boomheadshot32
cuz i’m f*cking bored and maybe have a little bit no life :stuck_out_tongue:

opps i thought you said (maybe i just WONT play gmod) srry mybadddd

np xD

then it must be a problem in you’re comp itself, wich i wouldent even know where to begin searching exept for re- installing your whole comp, but i wouldent do that cuz maybe someone comes whit an answer.
praying for you maybe god is a computer genius and touches your comp tonight so it will be fixed lol.

how can it be my comp if he got excactly the same problem?

and a few days ago i just played gmod without any problems

Try unmounting TF2, maybe you didn’t unmounted it from your Gmod