Server Crash, Problem ..

I have a, DarkRP Server … on 2.6

it Crashes, 90% … by 40/48 Players …

it creates, no Dump on linux Tmp … i don’t no why …
it Restarts only … no Errors nothing …
i check my Console 24/7, i don’t have any Errors …

the Cpu is an i7 4790k 4,00Ghz
Ram 32 …
1Gbit internet …

Sry for my bad englisch … i need help … :frowning:

since gmod, update … i had this weird restarts …

ServerLog: Helmut Kohl (STEAM_0:1:95764090) Attempted to use tool thruster
ServerLog: Helmut Kohl (STEAM_0:1:95764090) Attempted to use tool thruster
ServerLog: Helmut Kohl (STEAM_0:1:95764090) Attempted to use tool thruster
ServerLog: Dominik McFox (STEAM_0:0:97042641) exited a prop_vehicle_jeep
ServerLog: prop_physics(models/hunter/plates/plate.mdl) Got removed
ARCBank: Helmut Müller(STEAM_0:0:88844517) Added 150 to account.Helmut Müller’s Account. (account_steam_0_0_88844517) (5505807)
ServerLog: Anderson Emilio (STEAM_0:1:4585017) Spawned a models/props_lab/blastdoor001c.mdl
ServerLog: [ULX] Anderson Emilio<STEAM_0:1:4585017> spawned model models/props_lab/blastdoor001c.mdl
Anderson Emilio<STEAM_0:1:4585017> spawned model models/props_lab/blastdoor001c.mdl
Segmentation fault (core dumped)
Add “-debug” to the ./srcds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Wed May 20 16:09:15 UTC 2015: Server restart in 10 seconds

add -debug to your server launch

and then embedded whatever is in that debug.log it throws out into a [noparse]




[/noparse] embed when it crashes again

The funny thing is, i already have, -debug on my start command

so open up the debug.log and paste the content here?

i say it 3 times … it Does not create, a Debug.log … or a Dump …nothing … tmp is empty …