Server drops Client FPS to 15-20 after a while.

Hey my server drops FPS to the 15-20, i was wondering how i could fix this, it happens on a clients side as it seems to drop after a good 10 minutes. It doesn’t drop everyone FPS at the same time, its only after the clients has join the game for a while.

Idk whats causing it and ive tried with only addons that must be included.

Maybe something in my .cfg ?

log on

hostname “~Free VIP ~Cars }NexusGamingCommunity{ Day/Night~ CustomMap”
rcon_password -snip-
sv_password “”
sv_region 255
sv_lan 0
sv_logbans 0
sv_logecho 0
sv_logfile 1
sv_log_onefile 0
sv_noclipspeed 5
sv_noclipaccelerate 5
sv_loadingurl “http://avalanchehosting.co.uk/hostclient01/index.php?steamid=%s
sv_allowdownload 0
sv_downloadurl “http://37.187.74.44/fastdl/CallumC/83/garrysmod/

sbox_allownpcs 1
sbox_godmode 0
sbox_plpldamage 0
sbox_playergod 0
sbox_noclip 1

sbox_maxprops 150
sbox_maxragdolls 5
sbox_maxnpcs 10
sbox_maxballoons 10
sbox_maxeffects 50
sbox_maxdynamite 10
sbox_maxlamps 20
sbox_maxthrusters 30
sbox_maxwheels 20
sbox_maxhoverballs 20
sbox_maxvehicles 6
sbox_maxbuttons 20
sbox_maxsents 20
sbox_maxtextscreens 5
sbox_maxemitters 5
sbox_maxspawners 3
sbox_maxturrets 2

net_maxfilesize 30

sv_minrate 0
sv_maxrate 20000
decalfrequency 10
sv_maxupdaterate 66
sv_minupdaterate 10

// execute ban files
exec banned_ip.cfg
exec banned_user.cfg

We’re are running DarkRP 2.6.1 and it happens on all maps. Errors are rare are seem to be with Sweps like M9K rarely.

Any troubleshooting steps that i may not have tried, i’ve tried some sv_ commands in the rcon, but not many other things.

http://forum.facepunch.com/showthread.php?t=1473194

why are you making a second thread? be patient

I thought you left, i am really sorry.