Server is bugging after Map Change

HI,

I have an StarwarsRP Server and when i changed the map i changed the gamemode via ulx aswell… no i have the problem that i cant spawn props and the OOC and Advert chat doesnt work. I deinstalled ULX but when i add a new Version to the Server it wont work if i type “!menu”. Another problem is that the server isnt listed to starwarsrp.

(sorry for bad english xD)

I hope you can help me:/

Willis

-I done this before the map change:

List of addons?

Any errors in cosole when trying to pm/occ/etc

No there are only some Prop errors i think:


KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got } in key in file models/cires992/props4/bar_table_02.mdl
mdlkeyvalue, 
KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got } in key in file models/cire992/props4/seat_straight.mdl
mdlkeyvalue, 
KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got } in key in file models/cire992/props4/seat_straight.mdl
mdlkeyvalue, 
KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got } in key in file models/cire992/props4/seat_straight.mdl
mdlkeyvalue, 
KeyValues Error: RecursiveLoadFromBuffer:  got } in key in file models/cire992/props2/chairoffice01.mdl
mdlkeyvalue, 
Forum: galacticrp.xobor.de
Teamspeak: ts345.zap-hosting.com:9014 
Warning: Unhandled usermessage '_Notify'
You're playing on [GER]Galactic:PVP|Wartungsarbeiten, enjoy your stay!
Forum: galacticrp.xobor.de
Teamspeak: ts345.zap-hosting.com:9014 
Warning: Unhandled usermessage '_Notify'
Warning: Unhandled usermessage '_Notify'
Forum: galacticrp.xobor.de
Teamspeak: ts345.zap-hosting.com:9014 
Noclip allowed
Forum: galacticrp.xobor.de
Teamspeak: ts345.zap-hosting.com:9014 
Warning: Unhandled usermessage '_Notify'
You have frozen yourself Indefinitely
Willis: /freeze willis
(FAdmin) Willis (STEAM_0:1:90080967) Froze themselves Indefinitely
You have unfrozen yourself
Willis: /unfreeze Willis
(FAdmin) Willis (STEAM_0:1:90080967) Unfroze themselves
Willis: /ooc hi


Our collection with the addons:

The only new extern addon is “Hydrogen logs”

Edit: The Server is now listed correctly

[editline]15th May 2016[/editline]

Thx for reminding me to chek every extern addon :slight_smile: I deleted Hlogs and now everything is working fine my bad but thx:)