[Server]NOOB Help Thread

Ok So I am Relitivly New to Gmod Servers I have my Own Team of Dedicated Host Comps(Built Identical) I have a total of 15 host Comps I have Decided to use Upto 4 for this “Adventure” of mine. I currently have a TTT server up and running smooth But my DarkRP server Runs Smooth but has 2 problems. When Playing it plays Normal But SPAMS Counter Strike Source is not Installed Properly(It is and it’s in the right folder) and 2nd It dosent save to the mysql data base.

TheHostComp*******


Asus sabertooth 990FX
AMD FX-8350
32GB DDR3 10666 RAM
5TB HDD (RAID 0)
Comcast Bussieness Class 1024mbps Connection

The_Mysql.luaFile***


RP_MySQLConfig = {} -- Ignore this line
--[[
Welcome to MySQL for DarkRP!
In this file you can find a manual for MySQL configuration and the MySQL config settings.
 ]]


RP_MySQLConfig.EnableMySQL = true -- Set to true if you want to use an external MySQL database, false if you want to use the built in SQLite database (garrysmod/sv.db) of Garry's mod.
RP_MySQLConfig.Host = "gmoddrp.db.11711687.hostedresource.com" <-----Yes this is right This is the IP address of the MySQL host. Make sure the IP address is correct and in quotation marks (" ")
RP_MySQLConfig.Username = "gmoddrp" <-----Yes this is right -- This is the username to log in on the MySQL server.
RP_MySQLConfig.Password = "noneedtoknowthis" <-----Yes this is right  -- This is the Password to log in on the MySQL server,
RP_MySQLConfig.Database_port = 3306 <-----Yes this is right   -- This is the port of the MySQL server. Again, contact the MySQL server host if you don't know this.



--[[
MANUAL!
HOW TO USE MySQL FOR DARKRP!
Download andyvincent's/Drakehawke's gm_MySQL OO module and read the guide here:
http://www.facepunch.com/showthread.php?t=1220537


WHAT TO DO IF YOU CAN'T GET IT TO WORK!
	- There are always errors on the server, try if you can see those (with HLDS)
	- the same errors are also in the logs if you can't find the errors on the server.
		the logs are at garrysmod/data/DarkRP_logs/ on the SERVER!
		The MySQL lines in the log always precede with "MySQL Error:" (without the quotation marks)
	- make sure the settings in this file (_MySQL.lua) are correct
	- make sure the MySQL server is accessible from the outside world
]]

=====================================================================

And BOTH _mysql.lua Files are changed.

Server.cfg(Incase Needed)**********


gamemode            DarkRP
hostname         	"[WMCSN] DarkRP Guns Cars PVP"
rcon_password    	"thisisnottobetold"
sv_password      	""
sv_region        	255
sv_lan           	0
sv_logbans       	1
sv_logecho       	1
sv_logfile       	1
sv_log_onefile   	0
sv_noclipspeed   	5
sv_noclipaccelerate	5
sv_defaultgamemode  darkrp
sv_gamemode         darkrp
sv_allowdownload    1
sv_allowupload      1
//Sandbox Settings
sbox_godmode     	0
sbox_noclip      	1
sbox_maxprops    	150
sbox_maxragdolls 	5
sbox_maxnpcs     	10
sbox_maxballoons 	10
sbox_maxeffects  	50
sbox_maxdynamite 	10
sbox_maxlamps    	20
sbox_maxthrusters	30
sbox_maxwheels   	20
sbox_maxhoverballs	20
sbox_maxvehicles 	6
sbox_maxbuttons  	20
sbox_maxsents    	20
sbox_maxemitters 	5
sbox_maxspawners 	3
sbox_maxturrets  	2
//Server Settings
net_maxfilesize  	99999999
sv_minrate       	0
sv_maxrate       	250000
decalfrequency   	10
sv_maxupdaterate 	6600000
sv_minupdaterate 	10
//Execute ban files
exec banned_ip.cfg
exec banned_user.cfg

==============================================

TheStartCommand***


@echo off
cd C:\srcds
G:\GMODSERVERS\gms\steamapps\common\GarrysModDS\srcds -console -game garrysmod +ip 0.0.0.0 -port 27015 +map rp_bangclaw +maxplayers 32 +gamemode darkrp

==============================================

ServerAddons*********


bambs_storeage_box
doorstool
pointshop
ULIB
ULX
Wire-Mod
My Custom Gun

=================================
(Yes I do relize there is probaly there is probaly Other Threads on this.)
(If This Is In The Wrong Place Please Move it i Was Unsure where to post to.)
Server IP: 76.121.14.90

Help anyone?

Do you think

Would have something to do with it? As far as I know using an external one requires this.

Also, your mounting problem. Make sure CS:S is mounted properly. Your mount.cfg should look like



//
// Use this file to mount additional paths to the filesystem
// DO NOT add a slash to the end of the filename
//

"mountcfg"
{
	 "cstrike"	"X:\path to cstrike folder goes here"
}


Also, make sure your DarkRP is fully updated.