server not starting after update

my server whas running fine and then i update the server and now it whont start and it keeps Writing to cfg/banned_user.cfg.

server log


####### SERVICE RESTART AT 2015-08-11 07:22 BY CLIENT108840 #######

Auto detecting CPU
Using default binary: ./srcds_linux
Server will auto-restart if there is a crash.

Console initialized.
Adding Path: [cstrike]
FIND [cstrike/*.vpk]
ADDING [cstrike/cstrike_pak_000.vpk]
Couldn't load shader dll: game_shader_generic_garrysmod_srv.soConVarRef mat_dxlevel doesn't point to an existing ConVar
Game_srv.so loaded for "Garry's Mod"
Setting breakpad minidump AppID = 4000
Initializing Steam libraries for secure Internet server
[S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; SteamAPI_IsSteamRunning() failed.
SteamGameServer_InitSafe failed!
*********************************************************
*********************************************************
* Unable to load Steam support library.*
* Unable to load Steam support library.*
* This server will operate in LAN mode only.*
* This server will operate in LAN mode only.*
*********************************************************
*********************************************************
Fetching Workshop Addons..Couldn't get SteamHTTP (maybe missing steam binaries?)
Adding Filesystem Addon '/home/client108840/service62289/gmod/garrysmod/addons/ulib'
Adding Filesystem Addon '/home/client108840/service62289/gmod/garrysmod/addons/ulx'
Unknown command "cl_cmdrate"
Unknown command "cl_updaterate"
Unknown command "rate"
"hostname" = "Garry's Mod" ( def. "" )
- Hostname for server.
"host_workshop_collection" = ""
game
"gamemode" = "sandbox"
archive
- The current gamemode
WARNING: Port 17706 was unavailable - bound to port 17707 instead
WARNING: Port 27005 was unavailable - bound to port 27018 instead
Network: IP 204.12.211.218, mode MP, dedicated Yes, ports 17707 SV / 27018 CL
PREP OK
///////////////////////////////
//Ulysses Library//
///////////////////////////////
// Loading... //
// shared/defines.lua //
// shared/misc.lua //
// shared/util.lua //
// shared/hook.lua //
// shared/table.lua//
// shared/player.lua //
// server/player.lua //
// shared/messages.lua//
// shared/commands.lua//
// server/concommand.lua //
// server/util.lua //
// shared/sh_ucl.lua //
// server/ucl.lua //
// server/phys.lua //
// server/player_ext.lua //
// server/entity_ext.lua //
// Load Complete!//
///////////////////////////////
[ULIB] Loading SHARED module: ulx_init.lua
///////////////////////////////
// ULX Admin Mod //
///////////////////////////////
// Loading... //
// sh_defines.lua //
// lib.lua//
// base.lua //
// sh_base.lua //
// log.lua//
// MODULE: slots.lua //
// MODULE: uteam.lua //
// MODULE: votemap.lua//
// MODULE: xgui_server.lua //
///////////////////////////////
// ULX GUI -- by Stickly Man //
///////////////////////////////
// Adding Main Modules.. //
// bans.lua //
// commands.lua //
// groups.lua//
// maps.lua //
// settings.lua //
// Adding Setting Modules.. //
// client.lua//
// server.lua//
// Adding Gamemode Modules.. //
// sandbox.lua //
// Loading Server Modules.. //
// sv_bans.lua //
// sv_groups.lua//
// sv_maps.lua //
// sv_sandbox.lua //
// sv_settings.lua //
// XGUI modules added! //
///////////////////////////////
// MODULE: chat.lua//
// MODULE: fun.lua //
// MODULE: menus.lua //
// MODULE: rcon.lua//
// MODULE: teleport.lua //
// MODULE: user.lua//
// MODULE: userhelp.lua //
// MODULE: util.lua//
// MODULE: vote.lua//
// end.lua//
// Load Complete!//
///////////////////////////////
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/ulx_firework/init.lua' (<nowhere>)
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/ulx_firework/init.lua' (<nowhere>)
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/ulx_fireworkstem/init.lua' (<nowhere>)
[AddCSLuaFile] Couldn't find 'effects/ulx_fireworkstem/init.lua' (<nowhere>)
ConVarRef room_type doesn't point to an existing ConVar
Executing dedicated server config file server.cfg
Using map cycle file 'mapcycle.txt'. ('cfg/mapcycle.txt' was not found.)
Nav File is wrong or something (4)
Unknown command "host_players_show"
Unknown command "host_players_show"
Writing cfg/banned_user.cfg.


Fixed.

its not fixed for me

edite

ps a can not use putty to connect to the server
its a server from freebieservers

You need to update your server again for this issue to be fixed.

ok