Server not updated

I updated the server with the command “./bin/steamcmd.sh +login anonymous +force_install_dir “$DIR” +app_update $APP_ID validate +quit”, but the server is still considered obsolete. I can not access it from the client. also updated the game client. I turned off before upgrading the server.

Try restarting

That my steps:
**Server is stopped.

  1. ./bin/steamcmd.sh for start steamcmd**
    Console:

Redirecting stderr to '/home/aonis/Steam/logs/stderr.txt'
[  0%] Checking for available updates...
[----] Verifying installation...
Steam Console Client (c) Valve Corporation
-- type 'quit' to exit --
Loading Steam3...[HTTP Remote Control] HTTP server listening on port 27037.
OK.

2) login anonymous
Console:


Connecting anonymously to Steam Public...Logged in OK
Waiting for license info...OK

3) force_install_dir "bin/test"
4) app_update 4020 validate
Console:


 Initial App state (0x4) installed
 App state (0x20104) validating, progress: 0.04 (1647612 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 4.59 (174211957 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 10.73 (407367845 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 19.59 (743291458 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 29.35 (1113801468 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 37.00 (1404226661 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 42.30 (1605446366 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 48.51 (1840938043 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 54.75 (2077858570 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 60.46 (2294610816 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 66.04 (2506217976 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 71.10 (2698195867 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 76.08 (2887324639 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 81.83 (3105611066 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 87.46 (3318992670 / 3794989138)
 App state (0x20104) validating, progress: 94.09 (3570733284 / 3794989138)
 App state (0x4) installed, progress: 0.00 (0 / 0)
Success! App '4020' already up to date.

5) exit
6) Starting server with command:


./srcds_run -game garrysmod +gamemode zombiesurvival +map gm_construct +maxplayers 16 +port 27016 +exec "server.cfg"

7) Updated client trying connect:

http://puu.sh/a71Hc.png

What is wrong?

It says App 4020. That is the GMod 13 Beta. Gmod App# is 4000 so that could be your issue.

4000 - it’s client. for server install need use 4020
http://wiki.garrysmod.com/page/Linux_Dedicated_Server_Hosting

Ah my bad then. There was another thread just like this and he solved it.

I tryed it in post #3

force_install_dir makes it break.

Well… How I can select server folder for update?

If you’ve previously had your server on the dev branch, it may cache that and be downloading it despite not being in the command line. The only solution I’ve found to this so far is to chuck the following in to my SteamCMD input.



-dev "fakebranch"


my servers on the standard branch. not dev.

What’s the output of “version” when input to the server console?


Protocol version 24
Exe version 14.04.19 (garrysmod)
Exe build: 09:27:54 Mar 29 2014 (5616) (4000)

You’ve tried installing to a new folder already?

No. Now try this.

[editline]12th July 2014[/editline]

OMG guys. I’m found issue. Inside the folder bin (folder with all servers) creates a bin directory with the updated servers. I’m don’t know how it’s happening.
My old server adress: bin/test/garrysmod
Updates server adress: bin/bin/test
All of this time I’m trying update new serves and start old servers.