Server Problems (DarkRP SVN)

I am having a problem with my server. The problem is when people join they can’t see anything in the F4 menu, and the Q-Menu can’t be opened. Another problem is they can’t pick up guns from the gun shipments.

It has only started 3 days ago, nothing was wrong when I started the server up.

I got a few of the errors from a friend, who’s having the problem.

Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): No Gamemode!
GamemodeError(RenderScreenspaceEffects): No Gamemode!
GamemodeError(PostRenderVGUI): No Gamemode!
GamemodeError(Think): No Gamemode!
GamemodeError(Tick): No Gamemode!
GamemodeError(DrawMonitors): N

Does anyone have any suggestions?

If you’re using downloadurl you need to upload / sync the cache.

I am not using downloadurl. :confused:

I too am having the exact same problem. Not just on specific servers, but all. TTT, Prop Hunt, you name it.