Settings won't save?

So, I’m having a problem with some of my settings not saving on my DarkRP server. Whenever I startup the server, ULX sets sbox_noclip to 1. This disallows noclipping for everyone, but when I disable it, admins can then fly, just like they should. I need it to save every time I restart the server, so I don’t have to manually do it. I have put in my server.cfg “sbox_noclip 0”, but it’s almost like the game ignores it. Same with “allowcslua”. I have it disabled in server.cfg, but to actually disable it, I have to do “exec server.cfg” in console. As said before, I need it to do this automatically. Here is my server.cfg:


//Garry's Mod server.cfg - Autogenerated with http://robinschoors.com/?p=244
logging          	on
hostname "Blocked"
rcon_password "Blocked"
sv_password ""
sv_region        	255
sv_lan           	0
sv_logbans       	1
sv_logecho       	1
sv_logfile       	1
sv_log_onefile   	0
sv_noclipspeed   	6
sv_noclipaccelerate	9
sv_cheats 0
sv_allowcslua "0"
//Sandbox Settings
sbox_allownpcs  	0
sbox_godmode 0
sbox_plpldamage  	0
sbox_playergod   	0
sbox_noclip 0
sbox_maxprops    	100
sbox_maxragdolls 	0
sbox_maxnpcs     	0
sbox_maxballoons 	0
sbox_maxeffects  	3
sbox_maxdynamite 	0
sbox_maxlamps    	6
sbox_maxthrusters	0
sbox_maxwheels   	0
sbox_maxhoverballs	0
sbox_maxvehicles 	0
sbox_maxbuttons  	50
sbox_maxsents    	15
sbox_maxemitters 	0
sbox_maxspawners 	0
sbox_maxturrets  	0

//Execute ban files
exec banned_ip.cfg
exec banned_user.cfg

sv_minrate 100000
sv_maxrate 0
log 1
tv_enable 0



(User was banned for this post ("Use the Help & Support section for threads like this" - Megafan))