Sever Lag troubleshooting

Hi there I am in need of diagnosing some server lag. I usually get this lag when the server has between 25-30 players and people are complaining quite alot.
The netgraph looks good, by this I mean there is no entity spikes as such. However the sv & var values seem to go red or yellow alot… not quite sure what these two values would indicate.

Server addons:
advdupe2
advjoinleave
Anti Prop Kill
awarn2
bangmsg
CAC (latest version)
circularhud
crash_menu
cuffs
CustomCommands_onecatergory
customizablemoneyprinters
darkrp_prolockpick
darkrpmodification
destructible doors for gmod
elitef4menu
enhanced_meth_lab
ezinventory
fading door
FPP
GmodCentral
Moneypot
NCD Car Dealer
plogs
pro_keypad_cracker
raychamps_gang9
rdm manager
ulib
ulx
ulx_set_time
utime
vcmod
zcustomhq_economy

CFG:

sv_usermessage_maxsize 5000
sv_noclipspeed 5
sv_noclipaccelerate 5
sv_stats 0
sv_region 255
sv_parallel_sendsnapshot 1
sv_parallel_packentities 0
sv_minrate 100000
sv_maxrate 0
decalfrequency 10
sv_minupdaterate 22
sv_maxupdaterate 22
sv_maxcmdrate 22
sv_mincmdrate 22
fps_max 60
net_queued_packet_thread 1
net_splitpacket_maxrate 150000
sbox_allownpcs 1
sbox_godmode 0
sbox_plpldamage 0
sbox_playergod 0
sbox_noclip 0
sbox_maxprops 100
sbox_maxragdolls 0
sbox_maxnpcs 0
sbox_maxballoons 0
sbox_maxeffects 0
sbox_maxdynamite 0
sbox_maxlamps 0
sbox_maxthrusters 0
sbox_maxwheels 0
sbox_maxhoverballs 0
sbox_maxvehicles 1
sbox_maxbuttons 50
sbox_maxsents 20
sbox_maxemitters 0
sbox_maxspawners 3
sbox_maxturrets 0
sv_allowcslua 0

net_maxfilesize “200”
sv_allowdownload 0
sv_allowupload 0
//Fairly important cvars
sv_parallel_packentities 0
sv_parallel_sendsnapshot 0
net_queued_packet_thread 1
net_splitpacket_maxrate 50000
sv_usermessage_maxsize 5000
sv_allowcslua 0

exec banned_ip.cfg
exec banned_user.cfg

Pings will also get to around 200 at these laggy perioids.

System specs:

1x Intel® Xeon® E3 1220 v2 | 4 cores 4 threads @3.1 GHz

16GB DDR3 RAM

Other info:

My host: http://www.online.net/en | Dedibox® Classic 2015

Ookla speed test result: http://www.speedtest.net/my-result/4713428161

Speedof.me test result: http://speedof.me/show.php?img=151002074224-110707.png

Thanks for anyone who is willing to help me out on finding the cause of the lag, if you require more info I will gladly provide it :slight_smile:

FPP as separate addon?

Yes I’ve tried that now… didn’t help.

Any other ideas ?