Spawn menu wont open.

:siren: Thanks! :siren:
My friends spawn menu will not open. We tried binding Q back to +menu, it already was, we tried doing +menu in the console, still didn’t work. We tried renaming the sandbox folder, still didn’t work. Renamed lua folder, and it didn’t work. Please help me. Thanks :). Oh and here is some info:
List of games using Source Engine:
[release]
[ul]
[li]Left 4 Dead
[/li][li]Counter-Strike: Source
[/li][li]Garry’s Mod
[/li][li]Portal
[/li][li]Half-Life 2
[/li][li]Half-Life 2: Deathmatch
[/li][li]Half-Life 2: Episode One
[/li][li]Half-Life 2: Episode Two
[/li][li]Half-Life 2: Lost Coast
[/li][li]Team Fortress 2
[/li][/ul]
[/release]
List of Addons:
[release]
achievements
Adv Duplicator
angry_chicken
Anti-NoClip
assmod
Bail Out
Bird_launcher
Boot SWEP
bridge tool v2
buddy_finder
buildingblocks
Buoyancy Tool
cheesylard
Combine Mortar
combinesniper_ep2
Conna’s Tools Pack
counter-strike
CSS Realistic Weapons 4.0
dans_snpcs
day-of-defeat
derma
DoorSTool
Drinks
drunken-master
Dummy Folder
enginemod
Fairy
Fin2
for_allah
fun_prop_ghost
Fusion-Bomb Gun
Garry’s Bombs 3
GCOMBAT08
GCOMBAT09
gm_bigcity
gm_flatwater2009
gm_mobenix_v3
gm_mobenix_v3_highquality_Water
Hammys prop pack
harmless_watermelon
hoverboard
JetPack
keypad
Laser STOOL 2
mechahydra
Microwave rifle
military
MingeBlok
mobile_spawn_v2
ModelManipulator
Mortar Combat SENTs
newadmin
new_npc_pack
OL_MeasuringStick
Parachute
Parasite
Particle Maker
phoenix-storms
phx
phx3
PMod
PMod models
propcannons
prop_shield
Proximity Bomb
Quantum Storage Device Sever Style
RagMod
raveball
Replicator
resizer
rickrollradioV2
RT Screen Pack
shuttle
Simple Prop Protection
SmartFreezer
smartsnap
smart_welding
Spacetechs Pet Mod
Stacker STool
Suicide Gun
TiledBlocks
TimeGrenade
TNT
Tornado Gun
Totsters_Extra_NPC_Addon
Tranq
Uclip
ulib
ulx
Unbreakable
vblock
Warmelons
WeightSTool
weldball
wire
wire model pack 1
wiremod
WOTSLuaCinderblockSENT
wraith_harvester
[/release]
Yea, I know that’s alot of addons

I have the same problem as well.

It’s probably because you have so much shit in you’re Gmod folder it messes up some of the .dll’s and .lua’s and fucks it up.

Well that isnt the answer. We tried a clean install of gmod, still wouldnt work. But why will it work in SP and not in MP? When its not the server?