STEAMAUTH: Client <user> received failure code 6

Server Console:


STEAMAUTH: Client xXSemen_DemonXx received failure code 6
Dropped xXSemen_DemonXx from server (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)
STEAMAUTH: Client Laggette received failure code 6
Dropped Laggette from server (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)
STEAMAUTH: Client ☣ Expression received failure code 6
Dropped ☣ Expression from server (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)
Dropped WIZARD IRL from server (WIZARD IRL timed out)
Dropped skiller7721 from server (skiller7721 timed out)
Attempted to create unknown entity type !
NULL Ent in GiveNamedItem!
Attempted to create unknown entity type !
NULL Ent in GiveNamedItem!
Grabbing donator info
Grabbing donator info
STEAMAUTH: Client TommygunCo received failure code 6
Dropped TommygunCo from server (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)
STEAMAUTH: Client Xxmaxp0w3rxX received failure code 6
Dropped Xxmaxp0w3rxX from server (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)

Client Console:


Player xXSemen_DemonXx left the game (Client left game (Steam auth ticket has been canceled)
)
Dropped "xXSemen_DemonXx" from server<STEAM_0:0:39976094>
Dropped "Laggette" from server<STEAM_0:1:39879416>
Dropped "☣ Expression" from server<STEAM_0:1:53659907>
Dropped "WIZARD IRL" from server<STEAM_0:1:49955022>
Player skiller7721 left the game (skiller7721 timed out)
Dropped "skiller7721" from server<STEAM_0:1:92750511>
Thief Of Breath™: y u gotta be so r00d
Honey I Shrunk The Chads: slay him
Thief Of Breath™: de lag is so real
Have an Issue or Suggestion? Post it on our forums! www.poseidonservers.net/forum
TommygunCo: 900+
RibbyMcBlargles: yis
Dropped "TommygunCo" from server<STEAM_0:0:26097522>
Dropped "Xxmaxp0w3rxX" from server<STEAM_0:0:56350934>
Honey I Shrunk The Chads: the laaaag

Everyone gets 900-1000 ping
If I restart the server it starts properly but doesn’t show on the server list for a good 3-5 minutes
Does not happen very often, maybe once every 6 hours or something
The TCAdmin shows: http://i.gyazo.com/d010236e44cf31395b489c2e11d9bb84.png for the time that it isn’t on the server list
It’s not a pay per slot server, We have a dedicated server with about 6 other gmod servers on it and it doesn’t happen to any others

All in all it took about 10 Minutes to get the server back up which is quite annoying for the player base.

When the server starts it gets to this (which is where the server normally shows up) and then stalls for the 3 minutes:

PointShop MySQL: Connected!
Connected
Connected
Connected
Writing cfg/banned_user.cfg.

After that I got this:

Could not establish connection to Steam servers.

And then the server restarted (Loaded all the addons and gamemode again etc and it’s still not on the server list and still shows 0/0 on TCAdmin
After about 3 minutes it showed up on the server list and was working properly.