Strange Gmod Server Issues

I have had some strange server issues with my host NFO. We did a server wipe and I am still having these problems I figured you guys are competent and probably know more then my host :p. Here is the ticket i sent into my host:

thanks in advanced you guys are the best!



Trouble in Terrorist Town KBz
Map: ttt_roy_the_ship
Players: 8 / 20
Build: 5023
Server Number: 3

Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
Failed, using default cubemap 'engine/defaultcubemap'
No pure server whitelist. sv_pure = 0
SOLID_VPHYSICS static prop with no vphysics model! (models/props/de_dust/du_antenna_b.mdl)
Browser Message: Uncaught ReferenceError: SetStatusChanged is not defined - (null):0
Decompressing data pack into virtual file system..
Data pack loaded: 427 files. (0.796s)
Ignoring includes\gmsave.lua because SE is on and it's not in the VFS
Lua initialized (Lua 5.1)
You are running ULib version 2.43.
[ULIB] Loading SHARED module: ulx_init.lua
[ULX] Loading CLIENT module: motdmenu.lua
[ULX] Loading CLIENT module: uteam.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xgui_client.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xgui_helpers.lua
[ULX] Loading CLIENT module: xlib.lua
[ULX] Loading SHARED module: chat.lua
[ULX] Loading SHARED module: fun.lua
[ULX] Loading SHARED module: menus.lua
[ULX] Loading SHARED module: rcon.lua
[ULX] Loading SHARED module: teleport.lua
[ULX] Loading SHARED module: user.lua
[ULX] Loading SHARED module: userhelp.lua
[ULX] Loading SHARED module: util.lua
[ULX] Loading SHARED module: vote.lua
Ignoring autorun\ep2_entities.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring autorun\ep2_npcs.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring autorun\ep2_playermodels.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring autorun\ep2_vehicles.lua because SE is on and it's not in the VFS
Included TTT language file: chef.lua
Included TTT language file: english.lua
Registering gamemode 'fretta' derived from 'base'
Registering gamemode 'terrortownkbz' derived from 'fretta'
Ignoring weapons\flechette_gun\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_beacon\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_saber\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_sdeagle\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_sdeagle2\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
Ignoring entities	tt_beacon\shared.lua because SE is on and it's not in the VFS
TTT Client initializing...
Sending 12 'User Info' ConVars to server (cl_spewuserinfoconvars to see)
Scanning for downloaded fonts..
Reloading Particles..
Client "KBz | swifty" spawned in server (74.78.31.95:5984)<STEAM_0:1:291778>.
Welcome to KBz New Server!! | 24/7 Custom TTT | 1 Hit Knife | FastDL! We're playing ttt_roy_the_ship.
RunConsoleCommand blocked - sent before player spawned (_ttt_request_serverlang)
Round state: 2
ULX version <SVN> unknown revision loaded.
TTT Client post-init...

///////////////////////////////////////
// ULX GUI -- Made by Stickly Man! //
///////////////////////////////////////
// Loading GUI Modules... //
// bans.lua //
// commands.lua //
// groups.lua //
// maps.lua //
// settings.lua //
// Loading Setting Modules... //
// client.lua //
// server.lua //
// Loading Gamemode Module(s)... //
// No module found! //
// Modules Loaded! //
///////////////////////////////////////

Redownloading all lightmaps
Server default language is:	english



Few things are happening for starters these three files have never been uploaded to this machine. So why is it calling them?

Ignoring weapons\weapon_ttt_saber\shared.lua because SE is on and it’s not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_sdeagle\shared.lua because SE is on and it’s not in the VFS
Ignoring weapons\weapon_ttt_sdeagle2\shared.lua because SE is on and it’s not in the VFS

And for some odd reason any LUA that is in garrysmod/autorun/client or server does not work.

After this last wipe we did I set up the server from scratch, started it up and it was running LUA that was on the server BEFORE the wipe we just did. Now I am not sure what is going on but I know for a fact this error is not on my end. Please help me resolve this issue its annoying as hell.

Looks like you nee to clear some stuff up from your files.

NFO’s ‘fastdl auto sync’ is an abomination, I would constantly comment out their fastdlownload url but their script would always add it back in, even if the fastdl wasn’t updated.

I know right I have never seen/heard of problems like this before its driving me crazy. Does anyone have any ideas on what NFO could do to fix this?

What needs to be done, is you need to check that everything is installed correctly in the gamemode, and make sure there is no LUA errors. nFo, probably will try and fix it.