TDM Car issue?

So I own my own server and just wondering why all of this is happening in console? so the MDLCache i was told isnt a big idea, but the more important issue is why is the 1’s and 0’s ouputting and what do the Attempting to set config for: mean? Is there a way I can fix this?

MDLCache: TDMCars\fer_f12.mdl needs to be recompiled
MDLCache: TDMCars\fer_f430.mdl needs to be recompiled
MDLCache: TDMCars\jeep_wrangler_fnf.mdl needs to be recompiled
MDLCache: TDMCars\fer_lafer.mdl needs to be recompiled
MDLCache: TDMCars\mclaren_p1.mdl needs to be recompiled
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
0
0
0
0
0
0
[DarkRP] You spawned Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante.
Attempting to set config for: wrangler_fnftdm
Attempting to set config for: ferf430tdm
Attempting to set config for: lrdefendertdm
Attempting to set config for: 918spydtdm
Attempting to set config for: ferf12tdm
Attempting to set config for: gallardospydtdm
Attempting to set config for: gallardotdm
Attempting to set config for: slsamgtdm
Attempting to set config for: coupe40tdm
Attempting to set config for: 507tdm

Anyone?

MDLCache: TDMCars\fer_lafer.mdl needs to be recompiled
MDLCache: TDMCars\mclaren_p1.mdl needs to be recompiled

These are quite normal to have, however I dont understand the other one. Seems not be mounting ur config. Have you made sure you have uploaded the whole TDM car file including the LUA files?

well these are workshop, i learned that this shit floods because the car dealer im using, I switched to a older theme of the dealer and stuffs fixed