"The system cannot find the file specified." -- AGAIN?!

Ok, so I have been working on this Atomic RP map for many days now and when I go to compile the map I get the error in the title!

Here’s the compile log;



** Executing...
** Command: "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\sourcesdk\bin\ep1\bin\vbsp.exe"
** Parameters: -game "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\counter-strike source\cstrike" "C:\Maps
uclear"

Valve Software - vbsp.exe (Dec 11 2006)
2 threads
materialPath: e:\program files\steam\steamapps\joannou1\counter-strike source\cstrike\materials
Loading C:\Maps
uclear.vmf
material "concrete/indust_concretewall01b" not found
Material not found!: CONCRETE/INDUST_CONCRETEWALL01B
material "concrete/indust_concretewall01a" not found
Material not found!: CONCRETE/INDUST_CONCRETEWALL01A
material "concrete/concretewall_bunker07b" not found
Material not found!: CONCRETE/CONCRETEWALL_BUNKER07B
Trying to create a non-quad displacement!


** Executing...
** Command: "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\sourcesdk\bin\ep1\bin\vvis.exe"
** Parameters: -game "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\counter-strike source\cstrike" "C:\Maps
uclear"

Valve Software - vvis.exe (Nov  8 2007)
2 threads
reading c:\maps
uclear.bsp
Error opening c:\maps
uclear.bsp

** Executing...
** Command: "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\sourcesdk\bin\ep1\bin\vrad.exe"
** Parameters: -both -game "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\counter-strike source\cstrike" "C:\Maps
uclear"

Valve Software - vrad.exe SSE (Nov  8 2007)

----- Radiosity Simulator ----
2 threads
[Reading texlights from 'lights.rad']
[1 texlights parsed from 'lights.rad']

Loading c:\maps
uclear.bsp
Error opening c:\maps
uclear.bsp

** Executing...
** Command: Copy File
** Parameters: "C:\Maps
uclear.bsp" "e:\program files\steam\steamapps\joannou1\counter-strike source\cstrike\maps
uclear.bsp"

The command failed. Windows reported the error:
  "The system cannot find the file specified."


Don’t mind the invalid textures (two different games css and ep2 mashed together)

My guess of what the problem is;


Trying to create a non-quad displacement!

Editlife.net said this;

I only have two displacements in my map… they are all four sided!
I have checked my map for errors, no errors… There is nothing going off the grid at all views…

help please!

Try and recreate ALL of the displacement’s in your map

Hmm, I will test this by creating a seperate file and deleting the displacements and putting a regular block as the ground… Ill let you know what happens!

[editline]08:39AM[/editline]

I think I found the problem, I had chopped up a block so many times that I guess they were too small to be considered a block… Idk what my point is, but I deleted the peices of chopped block and it started to compile again! yay! So the regular displacements are fine. Thanks

no… after two hours I still cannot fix it… I have basically but my map together again, the whole thing!! Every time I get the same error!!! WTF HELP!!

Yeah that’s displacements.
Make sure that only top layer was selected while making displacements.
And other parts of it are nodraw.

or

it could be a spaces and symbols in name of map.
like

my map
my first map

if so then make my_map

don’t make spaces

The map is called nuclear so that wouldn’t be the problem.

[editline]01:31PM[/editline]

Also, nodraws on displacements? :ohdear: