This LUA was working fine, I've changed a couple things and now it won't work. Help?

Here is the code: What’s wrong? Also for a bonus if you guys could tell me how to print in chat “USERNAME is now viewing COMMAND” Anyways, can anyone tell me what is wrong and help fix this?


--- Links for ULX 

CATEGORY_NAME = "Website"

// Website
function ulx.website(ply)
	ply:SendLua([[gui.OpenURL("http://cynicalgameservers.zohosites.com/")]])
end
local website = ulx.command( CATEGORY_NAME, "ulx website", ulx.website, "!website" )
website:defaultAccess( ULib.ACCESS_ALL )
website:help( "Website." )

// Forums
function ulx.forum(ply)
	ply:SendLua([[gui.OpenURL("https://muut.com/cynical/")]])
end
local forum = ulx.command( CATEGORY_NAME, "ulx forum", ulx.forum, "!forum" )
forum:defaultAccess( ULib.ACCESS_ALL )
forum:help( "Forums." )


// Donate
function ulx.donate(ply)
	ply:SendLua([[gui.OpenURL("http://www.daemonservers.co.uk/grouppay.php?hash=b8d59-f686c-d9984-3e1ac-c1f2a-a49c0-ea")]])
end
local donate = ulx.command( CATEGORY_NAME, "ulx donate", ulx.donate, "!donate" )
donate:defaultAccess( ULib.ACCESS_ALL )
donate:help( "Donate for some awesome ranks and perks!" )

// Commands
function ulx.commands(ply)
	ply:SendLua([[gui.OpenURL("http://cynicalgameservers.zohosites.com/in-game-commands.html")]])
end
local commands = ulx.command( CATEGORY_NAME, "ulx commands", ulx.commands, "!commands" )
commands:defaultAccess( ULib.ACCESS_ALL )
commands:help( "Awesome commands!" )

Do you get any errors?

[editline]13th July 2014[/editline]

What doesn’t work?

Ok just fixed it up, the only think that doesn’t work is !forum, the others work fine

Try removing the s from https

thank you! I feel so stupid!