TTT Pointshop Issue

So this is the 3rd time I’ve posted this :stuck_out_tongue: I’m still having issues with the pointshop on my server. I have the most Up-to-date version of Pointshop for Gmod 13. I downloaded it from the GitHub link. The models on my server are still resetting to default upon round start. I have no idea how to fix this. I’ve replaced line 271 in player_ext.lua because the new Pointshop is supposed to fix it but not for me. Help? Thanks

I’ve seen this on all the servers I play with
I think it might have to do with some sort of update

Some people have told me that it’s my addons. Thing is I’ve had these addons before and they’ve caused no issues with the pointshop:
hitnumbers
pointshop-master-extras
pointshop-master
qac(Quack-Anti-Cheat)
SprayMon
ttt_killmsg
ulib
ulx

Does anyone have any info on this? It’s really bugging me. I’m thinking that I should create a different timer to set the models? Would this work?

Like I’ve said multiple times in the past to you, make another timer.

Would this timer work?



function ITEM:OnEquip(ply, modifications)
if not ply._OldModel then
ply._OldModel = ply:GetModel()
end

timer.Simple(1, function() ply:SetModel(self.Model) end)
end

function ITEM:OnHolster(ply)
if ply._OldModel then
ply:SetModel(ply._OldModel)
end
end

function ITEM:PlayerSetModel(ply)
ply:SetModel(self.Model)
end

Ok so two things. I deleted the pointshop_master_extras which was conflicting with the pointshop and second the timer above worked perfectly. Thank you code_gs