Unable to mount CS:S

OK so I’m making a Garry’s mod DarkRP 2.5.1 server and I’ve watched many videos and read numerous threads on how to mount CS:S and it still won’t work!

Here’s my mount.cfg:



//
// Use this file to mount additional paths to the filesystem
// DO NOT add a slash to the end of the filename
//

"mountcfg"
{
	 "cstrike"	 "C:\srcds\orangebox\cstrike
	// "tf"			"C:\mytf2server	f"
}


I’ve even tried it with the cstrike folder in my server dir.

Please help!

You shouldn’t be using that orangebox format anymore. Download CSS using SteamCMD.

Yeah I did, I downloaded it using SteamCMD and even tried making the dir of “cstrike” to the dir that SteamCMD installed it to.

[editline]10th March 2014[/editline]

My old mount.cfg was



//
// Use this file to mount additional paths to the filesystem
// DO NOT add a slash to the end of the filename
//

"mountcfg"
{
	 "cstrike"	 "C:\css\cstrike
	// "tf"			"C:\mytf2server	f"
}




You’re missing a close " on the end of your cstrike path.

Added that in then, I swear if that’s the problem I’ll feel so dumb!

Restarting my server, will let you know how it goes.

Thank-you for actually responding to my thread, no one ever does… :confused:

[editline]10th March 2014[/editline]

Yeah that seemed to do it though when I drop money I can move it and phys/gravity gun it though it’s not letting me pick the money up “pressing ‘use’ on it”

And in the console I’m getting this every time I press ‘use’ on it…


[ERROR] gamemodes/darkrp/entities/spawned_money/init.lua:25: bad argument #1 to 'getphrase' (string expected, got nil)
  1. getphrase - [C]:-1
    2. unknown - gamemodes/darkrp/entities/entities/spawned_money/init.lua:25


That’s an error from DarkRP. You either messed with core files, it’s outdated, or you need to report it on their Github.

I haven’t touched any core files :confused:

OK well thank-you again for helping