Unkown shader LUA Script error

I have recently been recreating a TTT server and everything has been going very smoothly (Which is a suprise) up until I added
some resource.addworkshop files to my lua/autorun folder. After I added the files, I joined the server and luckily just theses few LUA Script errors started popping up! I apologize if I may have posted this in the wrong area. From what I understand, I am supposed to post LUA Script problems here.




Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_0" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_1" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_2" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_3" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_4" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_5" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_7" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_8" uses unknown shader "SplineRope"
Error: Material "materials/cable/cable_rendermode_9" uses unknown shader "SplineRope"



Please don’t eat me up like a pack of wolves!

Those aren’t lua errors, but material errors. Not really something you can fix if the map has them packed, unless they are materials you can access.

DOH! Already screwed up my first post! Thank you code_gs for the info!