Uteam Problem

I am getting a problem with my Uteam the autorun lua isent working all my files are in the right place The error is somthing like Removehook UteamSetupTeams failed im useing sui_Scoreboard and ULX so please help

Uteam.txt
[lua]
“Out”
{
“teams”
{
“1”
{
“name” “Owner”
“group” “owner”
“armor” “1000”
“hp” “1000”
“color”
{
“a” “255”
“B” “0”
“g” “0”
“r” “0”
}
“plytable”
{
“1” “SprintSpeed:1000”
“2” “WalkSpeed:500”
}
}
“2”
{
“name” “SuperAdmins”
“group” “superadmin”
“armor” “1000”
“hp” “1000”
“color”
{
“a” “255”
“B” “204”
“g” “0”
“r” “51”
}
“plytable”
{
“1” “SprintSpeed:1000”
“2” “WalkSpeed:500”
}
}
“3”
{
“name” “Admins”
“group” “admin”
“armor” “500”
“hp” “500”
“color”
{
“a” “255”
“B” “0”
“g” “204”
“r” “51”
}
}
“4”
{
“name” “UltraMember”
“group” “ultramember”
“armor” “200”
“hp” “200”
“color”
{
“a” “255”
“B” “0”
“g” “0”
“r” “102”
}
}
“5”
{
“name” “SuperMember”
“group” “supermember”
“color”
“armor” “100”
{
“a” “255”
“B” “0”
“g” “0”
“r” “255”
}
}
“6”
{
“name” “Member”
“group” “member”
“color”
{
“a” “225”
“B” “153”
“g” “0”
“r” “0”
}
}
“7”
{
“name” “Regular”
“group” “regular”
“color”
{
“a” “225”
“B” “153”
“g” “0”
“r” “102”
}
}
“8”
{
“name” “Player”
“group” “player”
“color”
{
“a” “225”
“B” “153”
“g” “0”
“r” “204”
}
}
“9”
{
“name” “Noob”
“group” “noob”
“color”
{
“a” “225”
“B” “255”
“g” “255”
“r” “51”
}
}
“10”
{
“name” “User”
“group” “user”
“color”
{
“a” “225”
“B” “255”
“g” “255”
“r” “255”
}
}
}
“gamemodes”
{
“1” “Sandbox”
“2” “SpaceBuild”
}
}
[/lua]

Might want to put the code in between [noparse][lua] [/lua][/noparse] tags, would probably help you get an answer faster