Very shiny L4D2 models.

Certain models and ragdolls are extremely shiny, you can’t see the texture but you can only see the models outline, anybody else getting this?

Specs

Vendor: AuthenticAMD
Speed: 1808 Mhz
1 logical processor
1 physical processor
HyperThreading: Unsupported
FCMOV: Supported
SSE2: Supported
SSE3: Supported
SSSE3: Supported
SSE4a: Unsupported
SSE41: Unsupported
SSE42: Unsupported

Network Information:
Network Speed:

Operating System Version:
Windows 7 (32 bit)
NTFS: Supported
Crypto Provider Codes: Unsupported 366 0x490 0x0 0x0

Video Card:
Driver: ATI Radeon HD 3400 Series

DirectX Driver Name:  aticfx32.dll
Driver Version:  8.850.0.0
DirectX Driver Version:  8.17.10.1077
Driver Date: 19 Apr 2011
Desktop Color Depth: 32 bits per pixel
Monitor Refresh Rate: 59 Hz
DirectX Card: ATI Radeon HD 3400 Series 
VendorID:  0x1002
DeviceID:  0x95c5
Number of Monitors:  1
Number of Logical Video Cards:  1
No SLI or Crossfire Detected
Primary Display Resolution:  1280 x 768
Desktop Resolution: 1280 x 768
Primary Display Size: 17.80" x 10.67"  (20.75" diag)
                                        45.2cm x 27.1cm  (52.7cm diag)
Primary Bus Type Not Detected
Primary VRAM: 512 MB
Supported MSAA Modes:  2x 4x 

Sound card:
Audio device: Speakers (High Definition Audio

Memory:
RAM: 1023 Mb

Miscellaneous:
UI Language: English
Microphone: Not set
Media Type: DVD
Total Hard Disk Space Available: 743471 Mb
Largest Free Hard Disk Block: 115086 Mb
OS Install Date: Nov 25 2011
Game Controller: None detected

Screencap of the problem?