Why won't my server use my server.cfg?

My problem is that my server will NOT use my server.cfg at all. It’s not what I’ve put into it because I’ve changed it to others countless times. Here is a snippet of what it gives me if I try exec server.cfg
“exec serverUnknown command “�””
This happens to every server.cfg I use, despite what’s inside it.
I tried the console mode instead of the GUI mode and it still gives me this problem, although it’s more specific of what it thinks is wrong.

What does you server.cfg look like?



"ServerSettings"
{
	"hostname"				"Nathan's Server =D"
      "rcon_password" 			"bayblade" 
      "sv_password" 			"mario"
	"sv_region" 			"2" // eastcoast: 0 - westcoast: 1 - south america: 2 - europe: 3 - asia: 4 - australia: 5 - middle east: 6 - africa: 7 - world: 255
	"sv_lan"				"0"

// Sandbox server settings
	"sbox_allownpcs"			"1"
	"sbox_godmode"			"0"
	"sbox_plpldamage"			"0"  // set this to 1 to disable player vs player damage.
	"sbox_playergod"			"0"
	"sbox_noclip"			"1"

// Sandbox limits
	"sbox_maxprops"			"1500"
	"sbox_maxragdolls"		"5000"
	"sbox_maxnpcs"			"1000"
	"sbox_maxballoons"		"1000"
	"sbox_maxeffects"			"5000"
	"sbox_maxdynamite"		"1000"
	"sbox_maxlamps"			"2000"
	"sbox_maxthrusters"		"3000"
	"sbox_maxwheels"			"2000"
	"sbox_maxhoverballs"		"2000"
	"sbox_maxvehicles"		"6000"
	"sbox_maxbuttons"			"2000"
	"sbox_maxsents"			"2000"
	"sbox_maxemitters"		"5000"
	"sbox_maxspawners"		"3000"
	"sbox_maxturrets"			"2000"


// Sandbox WIRE limits
// If you are not running wire addon, remove this entire section.
	"sbox_maxwire_wheels"			"2000"
	"sbox_maxwire_waypoints"		"3000"
	"sbox_maxwire_values"			"2000"
	"sbox_maxwire_twoway_radioes"		"3000"
	"sbox_maxwire_turret"			"1000"
	"sbox_maxwire_thrusters"		"3000"
	"sbox_maxwire_target_finders"		"1000"
	"sbox_maxwire_speedometers"		"1400"
	"sbox_maxwire_emitters"			"2500"
	"sbox_maxwire_simple_explosive"	"30"
	"sbox_maxwire_sensors"			"3000"
	"sbox_maxwire_screens"			"2000"
	"sbox_maxwire_relays"			"2000"
	"sbox_maxwire_rangers"			"2000"
	"sbox_maxwire_radioes"			"3000"
	"sbox_maxwire_sockets"			"2000"
	"sbox_maxwire_plugs"			"2000"
	"sbox_maxwire_pixels"			"2000"
	"sbox_maxwire_panels"			"2000"
	"sbox_maxwire_outputs"			"2000"
	"sbox_maxwire_oscilloscopes"		"2000"
	"sbox_maxwire_locators"			"3000"
	"sbox_maxwire_lights"			"1600"
	"sbox_maxwire_inputs"			"2000"
	"sbox_maxwire_indicators"		"2100"
	"sbox_maxwire_hoverballs"		"2000"
	"sbox_maxwire_gyroscopes"		"1000"
	"sbox_maxwire_gpss"			"1000"
	"sbox_maxwire_gate_trigs"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_times"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_selections"	"30"
	"sbox_maxwire_gate_memorys"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_logics"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_comparisons"	"30"
	"sbox_maxwire_gates"			"5000"
	"sbox_maxwire_explosive"		"3000"
	"sbox_maxwire_dual_inputs"		"2000"
	"sbox_maxwire_detonators"		"2000"
	"sbox_maxwire_buttons"			"2500"
	"sbox_maxwire_adv_inputs"		"2000" 

}


Like I said, it doesn’t matter what server.cfg I use. It does not work at all. I’ve used a lot.

That’s not how it’s formatted. use this:



	"hostname"				"Nathan's Server =D"
      "rcon_password" 			"bayblade" 
      "sv_password" 			"mario"
	"sv_region" 			"2" // eastcoast: 0 - westcoast: 1 - south america: 2 - europe: 3 - asia: 4 - australia: 5 - middle east: 6 - africa: 7 - world: 255
	"sv_lan"				"0"

// Sandbox server settings
	"sbox_allownpcs"			"1"
	"sbox_godmode"			"0"
	"sbox_plpldamage"			"0"  // set this to 1 to disable player vs player damage.
	"sbox_playergod"			"0"
	"sbox_noclip"			"1"

// Sandbox limits
	"sbox_maxprops"			"1500"
	"sbox_maxragdolls"		"5000"
	"sbox_maxnpcs"			"1000"
	"sbox_maxballoons"		"1000"
	"sbox_maxeffects"			"5000"
	"sbox_maxdynamite"		"1000"
	"sbox_maxlamps"			"2000"
	"sbox_maxthrusters"		"3000"
	"sbox_maxwheels"			"2000"
	"sbox_maxhoverballs"		"2000"
	"sbox_maxvehicles"		"6000"
	"sbox_maxbuttons"			"2000"
	"sbox_maxsents"			"2000"
	"sbox_maxemitters"		"5000"
	"sbox_maxspawners"		"3000"
	"sbox_maxturrets"			"2000"


// Sandbox WIRE limits
// If you are not running wire addon, remove this entire section.
	"sbox_maxwire_wheels"			"2000"
	"sbox_maxwire_waypoints"		"3000"
	"sbox_maxwire_values"			"2000"
	"sbox_maxwire_twoway_radioes"		"3000"
	"sbox_maxwire_turret"			"1000"
	"sbox_maxwire_thrusters"		"3000"
	"sbox_maxwire_target_finders"		"1000"
	"sbox_maxwire_speedometers"		"1400"
	"sbox_maxwire_emitters"			"2500"
	"sbox_maxwire_simple_explosive"	"30"
	"sbox_maxwire_sensors"			"3000"
	"sbox_maxwire_screens"			"2000"
	"sbox_maxwire_relays"			"2000"
	"sbox_maxwire_rangers"			"2000"
	"sbox_maxwire_radioes"			"3000"
	"sbox_maxwire_sockets"			"2000"
	"sbox_maxwire_plugs"			"2000"
	"sbox_maxwire_pixels"			"2000"
	"sbox_maxwire_panels"			"2000"
	"sbox_maxwire_outputs"			"2000"
	"sbox_maxwire_oscilloscopes"		"2000"
	"sbox_maxwire_locators"			"3000"
	"sbox_maxwire_lights"			"1600"
	"sbox_maxwire_inputs"			"2000"
	"sbox_maxwire_indicators"		"2100"
	"sbox_maxwire_hoverballs"		"2000"
	"sbox_maxwire_gyroscopes"		"1000"
	"sbox_maxwire_gpss"			"1000"
	"sbox_maxwire_gate_trigs"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_times"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_selections"	"30"
	"sbox_maxwire_gate_memorys"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_logics"		"3000"
	"sbox_maxwire_gate_comparisons"	"30"
	"sbox_maxwire_gates"			"5000"
	"sbox_maxwire_explosive"		"3000"
	"sbox_maxwire_dual_inputs"		"2000"
	"sbox_maxwire_detonators"		"2000"
	"sbox_maxwire_buttons"			"2500"
	"sbox_maxwire_adv_inputs"		"2000" 


I tried it and it still does not want to work. =/

Oh wait one sec

[editline]01:27PM[/editline]


hostname				"Nathan's Server =D"
      rcon_password			"bayblade" 
      sv_password			"mario"
	sv_region			"2" // eastcoast: 0 - westcoast: 1 - south america: 2 - europe: 3 - asia: 4 - australia: 5 - middle east: 6 - africa: 7 - world: 255
	sv_lan				"0"

// Sandbox server settings
	sbox_allownpcs  	"1"
	sbox_godmode		"0"
	sbox_plpldamage			"0"  // set this to 1 to disable player vs player damage.
	sbox_playergod			"0"
	sbox_noclip			"1"

// Sandbox limits
	sbox_maxprops			"1500"
	sbox_maxragdolls		"5000"
	sbox_maxnpcs			"1000"
	sbox_maxballoons		"1000"
	sbox_maxeffects			"5000"
	sbox_maxdynamite		"1000"
	sbox_maxlamps			"2000"
	sbox_maxthrusters		"3000"
	sbox_maxwheels			"2000"
	sbox_maxhoverballs		"2000"
	sbox_maxvehicles		"6000"
	sbox_maxbuttons			"2000"
	sbox_maxsents		"2000"
	sbox_maxemitters		"5000"
	sbox_maxspawners		"3000"
	sbox_maxturrets			"2000"


// Sandbox WIRE limits
// If you are not running wire addon, remove this entire section.
	sbox_maxwire_wheels			"2000"
	sbox_maxwire_waypoints		"3000"
	sbox_maxwire_values			"2000"
	sbox_maxwire_twoway_radioes		"3000"
	sbox_maxwire_turret			"1000"
	sbox_maxwire_thrusters		"3000"
	sbox_maxwire_target_finders		"1000"
	sbox_maxwire_speedometers		"1400"
	sbox_maxwire_emitters			"2500"
	sbox_maxwire_simple_explosive	"30"
	sbox_maxwire_sensors			"3000"
	sbox_maxwire_screens			"2000"
	sbox_maxwire_relays			"2000"
	sbox_maxwire_rangers			"2000"
	sbox_maxwire_radioes			"3000"
	sbox_maxwire_sockets			"2000"
	sbox_maxwire_plugs			"2000"
	sbox_maxwire_pixels			"2000"
	sbox_maxwire_panels			"2000"
	sbox_maxwire_outputs			"2000"
	sbox_maxwire_oscilloscopes		"2000"
	sbox_maxwire_locators			"3000"
	sbox_maxwire_lights			"1600"
	sbox_maxwire_inputs			"2000"
	sbox_maxwire_indicators		"2100"
	sbox_maxwire_hoverballs		"2000"
	sbox_maxwire_gyroscopes		"1000"
	sbox_maxwire_gpss			"1000"
	sbox_maxwire_gate_trigs		"3000"
	sbox_maxwire_gate_times		"3000"
	sbox_maxwire_gate_selections	"30"
	sbox_maxwire_gate_memorys		"3000"
	sbox_maxwire_gate_logics		"3000"
	sbox_maxwire_gate_comparisons	"30"
	sbox_maxwire_gates			"5000"
	sbox_maxwire_explosive		"3000"
	sbox_maxwire_dual_inputs		"2000"
	sbox_maxwire_detonators		"2000"
	sbox_maxwire_buttons		"2500"
	sbox_maxwire_adv_inputs		"2000"

Still no dice =/
exec server.cfg
Unknown command “�”
Unknown command “h”

I’ve tried as many cfgs as I can think off.