Workshop Help

I have all of my maps loaded into my server via workshop. However, on some of the maps, the server makes clients download from the server directly, or indicate the “missing map” error. What is the problem?

Could be a poorly made workshop (the user of the file not setting it up correctly for servers/clients/w/e). Wrorkshop is pretty unreliable. I’d stick to FastDL tbh.

It doesn’t happen to all clients though.

Put sv_allowdownload 0 in your server.cfg and post your resource.AddWorkshop file.



if SERVER then
   resource.AddWorkshop( "107658972" )
   resource.AddWorkshop( "106527577" )
   resource.AddWorkshop( "119928922" )
   resource.AddWorkshop( "122030238" )
   resource.AddWorkshop( "186843370" )
   resource.AddWorkshop( "157420728" )
   resource.AddWorkshop( "169089586" )
   resource.AddWorkshop( "104647026" )
   resource.AddWorkshop( "192491456" )
   resource.AddWorkshop( "195599224" )
   resource.AddWorkshop( "163322799" )
   resource.AddWorkshop( "256936191" )
   resource.AddWorkshop( "224282233" )
   resource.AddWorkshop( "140410125" )
   resource.AddWorkshop( "121935805" )
   resource.AddWorkshop( "253328325" )
   resource.AddWorkshop( "104506140" )
   resource.AddWorkshop( "124960079" )
   resource.AddWorkshop( "122294249" )
   resource.AddWorkshop( "253297309" )
   resource.AddWorkshop( "228509308" )
   resource.AddWorkshop( "186008966" )
   resource.AddWorkshop( "195227686" )
   resource.AddWorkshop( "159321088" )
   resource.AddWorkshop( "176887855" )
   resource.AddWorkshop( "253328815" )
   resource.AddWorkshop( "163347610" )
   resource.AddWorkshop( "265201154" )
end

Where is that located?

lua/autorun/server

Put it in lua/autorun.

Doesn’t it belong in lua/autorun/server?

Not if it has if SERVER then at the beginning.

Is there something I missed Willox?