Wtf is wrong with my Garry's mod?!!oNE1

I use post processing for screenshots and source recorder videos, but they are all black! Wtf is wrong?

cus ur a fagget lol

It sounds everything is just fine.

Thanks bodenlan, but don’t answer something useless >:(
Why it’s fine?

hello I am bodenlan

[editline]02:05PM[/editline]

howdyadoing

Your gmod is fine because you aren’t playing it.

What are you meaning with that? That’s useless
JUST SAYING WHY WHEN I DO SCREENSHOTS THESE ARE BLACK lol

hi again

Because your graphics card can’t render post processing

that’s a lie.

Or is it?

It’s a ATI RADEON SHAPPIRE HD 3600 how the hell can’t render that? I can set post processing on Garry’s mod, and it worked before :open_mouth:

[editline]01:42PM[/editline]

No wait, it FAILS ALSO WITHOUT POST PROCESSING LOL

Olol faielrl

[editline]05:21PM[/editline]

try deleting system32
C:/Windows/System32
delete that folder and restart your computer

this.

It’s worth a try

Nice, it works! Jk I’m not a fool, but if it’s a solution, i prefer another one.

Its very easy to help you when you just said ‘Pics are black help’.

No, he said ‘pic is no colour lolololololollol wtf nobody help! wtf the fuck is no help lol!’

wtf i help all the time from the beginning

Time for some actual help…

Source Recorder doesn’t like to work with Lua. As simple as that. And since PP Effects are Lua based, it makes them black. Try using a wire screen with source recorder, it’s black too.

Just use the regular camera tool or even fraps to take screenies.
:smile: